ANWB AutoMaatje binnenkort in Deventer van start!

ANWB AutoMaatje is een vervoerservice waarbij vrijwilligers, minder mobiele plaatsgenoten op verzoek vervoeren. Vrijwillige chauffeurs gebruiken hiervoor hun eigen auto.


Jouw vervoer beperkt zich niet tot een bezoek aan ziekenhuis, dokter of fysiotherapeut. Je schakelt ANWB AutoMaatje ook gewoon in voor leuke uitjes als een bezoekje afleggen, naar de kapper of gezellig winkelen.


Om gebruik te kunnen maken van ANWB AutoMaatje hoef je alleen maar contact op te nemen met het lokale ANWB AutoMaatje servicepunt. Alle contactinformatie vind je op deze pagina.


Aanmelden voor ANWB AutoMaatje is gratis. Je betaalt alleen een kleine onkostenvergoeding van € 0,30 cent per kilometer aan de vrijwillige chauffeur.

Word ook AutoMaatje!

Wil je ook een AutoMaatje worden voor minder mobiele plaatsgenoten?

Wij zoeken nog chauffeurs. Bekijk de vacature hier: Vacature chauffeurHeb je geen eigen auto, of wil je je op een andere manier inzetten voor de mobiliteit van plaatsgenoten? Dat kan! Naast chauffeurs zoeken we ook vrijwilligers voor ondersteunende functies zoals telefonie en relatiebeheer. De zogeheten “Matchmakers”. In de uren die voor jou passen kun je ondersteunen met het verbinden van vragen van deelnemers met geschikte chauffeurs via ons simpele systeem. Of relaties met nieuwe deelnemers opbouwen en onderhouden. Bekijk de vacature: Vacature MatchMaker


Wil je een uitnodiging voor de voorlichtingsbijeenkomst voor vrijwilligers?

Reageer dan op 1 van bovenstaande vacatures en ontvang een uitnodiging.

ANWB Automaatje Deventer

ANWB Automaatje Deventer is nog niet officieel gestart. De startdatum wordt hier binnenkort bekend gemaakt. Wilt je alvast meer informatie? Stuur ons dan een mail: [email protected]


ANWB AutoMaatje Deventer wordt mogelijk gemaakt door:

  • ANWB
  • Deventer Doet
  • Gemeente Deventer
  • Werkgroep Meerijden Diepenveen