Dag van de waardering

Deventer Doet organiseert ieder jaar de Dag van de Waardering. Op deze dag spreekt de gemeente Deventer haar waardering uit naar alle vrijwilligers in onze stad. Tijdens deze feestelijke avond in de Deventer schouwburg worden diverse prijzen voor vrijwilligerswerk in Deventer uitgereikt en worden alle vrijwilligers in het zonnetje gezet.

Deventer Doet geeft bloemen!

Helaas kan een groot feest in de Deventer schouwburg dit jaar i.v.m. Covid 19 niet door gaan. Daarom iets anders! Op donderdag 26 november geven we iedereen de gelegenheid om iemand te bedanken met een bos bloemen. 300 bossen bloemen worden deze dag in de Lebuinus kerk uitgedeeld. Opgeven voor een bos bloemen kan nu alvast door middel van het invullen van het aanmeldformulier hieronder.


Je buurman die altijd voor iedereen klaar staat? De tennisvereniging die zich zo inzet om ieder jaar weer een spektakel te maken van de toernooien? Die ene vrijwilligster die iedere week wandelt met ouderen? Of de groene vrijwilligers die zorgen dat jij heerlijk van de natuur kunt genieten? Je kent er vast wel één!

Vrijwilligersavond Deventer door de jaren heen