Skip Navigation
Over ons

Iedereen die de Nederlandse taal (beter) wil leren of zijn digitale vaardigheden wil verbeteren kan vanaf maandag 6 oktober terecht bij het Taal-Digipunt in de Bibliotheek. Het Taal-Digipunt Deventer ...

Deel

Digitale coach

2 uur/week
Brink 70, 7411 BW Deventer, Netherlands
Computer
Deze vrijwilligersvacature is verlopen10 plaatsen over.
#28354
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Bibliotheek-Deventer/activiteiten/Digitale-coach/28354 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving
Lijkt het je leuk om mensen te ondersteunen met het werken op een computer? Als digicoach werk je met een volwassene aan het verbeteren van de digitale vaardigheid van burgers uit de gemeente Deventer met behulp van de gratis materialen die op de website Oefenen.nl worden aangeboden. Je ondersteunt op een persoonlijke manier bij het omgaan met de computer. Vanaf september is er wekelijks ondersteuning. Er wordt ook in groepjes gewerkt, als de vragen van de deelnemers overeenkomen.

Werktijden

in overleg

BijzondereVoorwaarden

Je sluit een vrijwilligersovereenkomst met de bibliotheek Deventer. Je krijgt gratis een medewerkerspas van de bibliotheek, zodat je toegang hebt tot alle media..
Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?Bibliotheek Deventer
Over Bibliotheek Deventer
Iedereen die de Nederlandse taal (beter) wil leren of zijn digitale vaardigheden wil verbeteren kan vanaf maandag 6 oktober terecht bij het Taal-Digipunt in de Bibliotheek. Het Taal-Digipunt Deventer is te vinden op de begane grond, op de afdeling Lees en Schrijf! \n\nActiviteiten\n\nInformatie geven,taalles verzorgen, taalcoach zijn.
Deze vrijwilligersvacature is verlopen10 plaatsen over.
#28354
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Bibliotheek-Deventer/activiteiten/Digitale-coach/28354 om je aan te melden