Skip Sidebar

Over ons

Vrijwilligers worden ingezet bij mensen met een chronisch ziekte, dementie en een lichamelijke en /of verstandelijke beperking.

Daarnaast zetten wij vrijwilligers in bij de thuisadministratie ...

Zorg & WelzijnMensen met een beperkingOuderen
Deel

Zin in een bakje koffie?

1–2 uur/week
H.G. Gooszenstraat 10, 7415 CL Deventer, Nederland
Zorg & WelzijnOuderen
Dit is een Maatjesvacature
3 plaatsen over.
Deel activiteit
#43342
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Carinova-Mantelzorgondersteuning/activiteiten/Zin-in-een-bakje-koffie/43342 om je aan te melden

Samenvatting

Mevrouw van 88 jaar met dementie zoekt een vrijwilliger die haar even wat gezelschap kan bieden.

Uitgebreide omschrijving

Voor een lieve oudere dame met veel humor zijn we op zoek naar een vrijwilliger die eens per week is gezellig met haar een kopje koffie drinkt, een spelletje speelt of misschien samen wel een blokje om doet. Mevrouw is veel thuis en vind dat ook prima maar daarnaast vind ze het ook wel heel erg gezellig als er iemand een praatje komt maken.  


Mevrouw is 88 jaar en heeft dementie, hierdoor komt ze soms even niet op de woorden of personen, heeft ze soms wat hulp nodig bij het indelen van de dag, maar heeft daarin zeker nog behoefte aan wat gezelligheid.  


Wat het voor jou oplevert is natuurlijk ook een moment gezelligheid, een lach op je gezicht, voldoening omdat je wat bij kan dragen maar vooral zal je er zelf ook gelukkig van worden. Een win-win situatie!


Ben jij iemand die haar deze gezelligheid kan bieden? Of zou je wat meer willen weten over de vacature? Neem dan snel contact op!

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding

Hoe kom ik er?

Over Vrijwillige Thuiszorg Carinova

Vrijwilligers worden ingezet bij mensen met een chronisch ziekte, dementie en een lichamelijke en /of verstandelijke beperking.

Daarnaast zetten wij vrijwilligers in bij de thuisadministratie. De vrijwilligers helpen mensen met geldzaken en administratie op orde te brengen.
3 plaatsen over.
Deel activiteit