Skip Sidebar

Over ons

Park Braband is een woonzorgcentrum in Schalkhaar bestaande uit 44 appartementen. Vrijwilligers worden ingezet om dagelijkse activiteiten te ondersteunen of activiteiten met bewoners te ondernemen.

WelzijnOuderen
Deel

Houd jij van buiten zijn en mag je graag fietsen, dan zijn wij op zoek naar jou!

Structureel werk · 1 uur/week
Wissinkhof 34, 7433 DZ Schalkhaar, Netherlands
WelzijnOuderen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Carinova Park Braband
#49822
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Carinova-Park-Braband/activiteiten/Houd-jij-van-buiten-zijn-en-mag-je-graag-fietsen-dan-zijn-wij-op-zoek-naar-jou/49822 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Zelfstandig fietsen is niet voor iedere bewoner meer vanzelfsprekend, dus hebben we een duofiets. We zoeken jou om deze te gebruiken met bewoners.

Uitgebreide omschrijving

Wat ga je doen?

Park Braband beschikt over een duofiets. Hierop kan een bewoner naast jou zitten om zo samen door de omgeving te fietsen. Jij zal de stuurman of stuurvrouw zijn en je bedient de remmen en zowel de bewoner als jij kan trappen. Meerdere bewoners van Park Braband zouden graag gebruik willen maken van de duofiets en hiervoor zijn we op zoek naar jou.

Waar we op hopen, is  dat je met enige regelmaat (over de frequentie kunnen we het zeker hebben) samen met een bewoner een ritje met de duofiets zou willen maken. Je haalt hierbij zelfstandig de bewoner op van zijn of haar appartement.

Na afloop van de fietsrit ben je welkom om samen met de bewoner een kopje koffie of thee te drinken op Park Braband.


Wat hopen we dat jij in huis hebt aan kwaliteiten?

We zijn op zoek naar iemand die uiteraard fysiek in staat is om de duofiets te gebruiken. Daarnaast is het fijn als je sociaal bent en interesse hebt in je medemens. Makkelijk contact maken met mensen zou een mooie kwaliteit zijn.


Wie zijn wij?

Park Braband is een woonzorgcentrum in Schalkhaar, bestaande uit 44 appartementen. Hier bieden wij 7 dagen per week 24 uur per dag zorg en dienstverlening. Wij vallen als woonzorglocatie onder de organisatie Carinova. Park Braband is goed te bereiken met het openbaar vervoer, er is een bushalte voor de deur. Ook het winkelcentrum van Schalkhaar is met 400 m. afstand goed te bereiken. Vrijwilligers worden op Park Braband ingezet om dagelijks activiteiten te ondersteunen of activiteiten met bewoners te ondernemen.

 

Wat bieden we je?

We bieden je een vrijwilligersovereenkomst bij Carinova, een organisatie waarin je als vrijwilliger wordt gezien en gewaardeerd. Dit laten we onder andere zien door jaarlijks een vrijwilligersdiner te organiseren. Wat betreft de duofiets krijg je eerst een instructie voordat je deze daadwerkelijk gaat gebruiken.

 

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Schalkhaar > Schalkhaar Activiteiten > Carinova Park Braband > Houd jij van buiten zijn en mag je graag fietsen, dan zijn wij op zoek naar jou!

Over Carinova Park Braband

Park Braband is een woonzorgcentrum in Schalkhaar bestaande uit 44 appartementen. Vrijwilligers worden ingezet om dagelijkse activiteiten te ondersteunen of activiteiten met bewoners te ondernemen.