Skip Sidebar

Over ons

Park Braband is een woonzorgcentrum in Schalkhaar bestaande uit 44 appartementen. Vrijwilligers worden ingezet om dagelijkse activiteiten te ondersteunen of activiteiten met bewoners te ondernemen.

WelzijnOuderen
Deel

Kom jij onze woensdagmiddag-wandelclub ondersteunen?

Structureel werk · 2 uur/week · Start vanaf 8 dec 2021
Wissinkhof 34, 7433 DZ Schalkhaar, Netherlands
BuitenActiviteiten begeleiden
WelzijnOuderen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Carinova Park Braband
#47481
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Carinova-Park-Braband/activiteiten/Kom-jij-onze-woensdagmiddag-wandelclub-ondersteunen/47481 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Houd jij van wandelen en kom je graag in contact met diverse doelgroepen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Uitgebreide omschrijving

Iedere woensdagmiddag wandelen bewoners van het AZC in Schalkhaar in het kader van het project #Meedoen met bewoners van Park Braband. Vanuit Park Braband zijn wij hier erg blij mee, het geeft onze bewoners een wekelijkse wandelactiviteit. Aan de andere kant leren de bewoners van het AZC hierdoor meer van de Nederlandse taal en samenleving en verbreden zij hun netwerk.

Een win-win situatie dus!

 

Om beide groepen bewoners tot elkaar te brengen en overzicht te houden op deze activiteit, zijn wij op zoek naar een enthousiast persoon die hierin het voortouw wil nemen.

 

Wat ga je doen?

Je komt tussen 14.30 en 14.45 uur naar Park Braband, waar je wordt opgevangen door een medewerker van de dagbesteding. Zij hebben het overzicht hoeveel vrijwilligers vanuit het AZC meegaan en welke bewoners van Park Braband meegaan. Je gaat mee met de wandeling en je ontdekt samen met de club wandelaars de mooie plekjes rondom Park Braband. Na afloop van de wandeling zorg je voor een fijne afsluiting door bijvoorbeeld met zijn allen een kop koffie te drinken. (Het hangt uiteraard af van de geldende coronamaatregelen wat hierin mogelijk is.)

 

Wat hopen we dat jij in huis hebt aan kwaliteiten?

We zijn op zoek naar iemand die nieuwsgierig is naar beide doelgroepen en ze aan elkaar zou weten te verbinden. Het is fijn als je talent hebt voor organiseren en als je het niet erg vindt om kartrekker van deze activiteit te zijn.

 

Wie zijn wij?

Park Braband is een woonzorgcentrum in Schalkhaar, bestaande uit 44 appartementen. Hier bieden wij 7 dagen per week 24 uur per dag zorg en dienstverlening. Wij vallen als woonzorglocatie onder de organisatie Carinova. Park Braband is goed te bereiken met het openbaar vervoer, er is een bushalte voor de deur. Ook het winkelcentrum van Schalkhaar is met 400 m. afstand goed te bereiken. Vrijwilligers worden op Park Braband ingezet om dagelijks activiteiten te ondersteunen of activiteiten met bewoners te ondernemen.

 

Wat bieden we je?

We bieden je een vrijwilligersovereenkomst bij Carinova, een organisatie waarin je als vrijwilliger wordt gezien en gewaardeerd. Dit laten we onder andere zien door jaarlijks een vrijwilligersdiner te organiseren. Wat betreft het wandelen zul je de eerste periode ingewerkt worden door medewerkers van de dagbesteding. Zij vertellen je alle ins en outs en zorgen ervoor dat je alles weet wat je moet weten.

 

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Schalkhaar > Schalkhaar Activiteiten > Carinova Park Braband > Kom jij onze woensdagmiddag-wandelclub ondersteunen?

Over Carinova Park Braband

Park Braband is een woonzorgcentrum in Schalkhaar bestaande uit 44 appartementen. Vrijwilligers worden ingezet om dagelijkse activiteiten te ondersteunen of activiteiten met bewoners te ondernemen.