Skip Sidebar

Deventer Doet

Vrijwilligerscentrale

Over ons

Deventer Doet

Deel

Spreekuur met een bestuurscoach; coronahulp voor organisaties

Workshop · 15 dec 2020, 19:30 - 20:30
Vanuit huis
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop. Bekijk open workshops hier.
Deel workshop
Deventer Doet
#29995
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Deventer-Doet/activiteiten/Spreekuur-met-een-bestuurscoach-coronahulp-voor-organisaties/29995 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Speciaal voor organisaties die met vrijwilligers werken in coronatijd, organiseren wij samen met Bestuurders Centraal spreekuren met een bestuurscoach.

Uitgebreide omschrijving

Een spreekuur met een bestuurscoach is een besloten meeting waar je jouw specifieke vraag kan stellen op het gebied van organisatie of financiën gerelateerd aan coronamaatregelen.

Je staat er niet alleen voor!


Zo werkt het:

Je meldt je aan en geeft hierbij op wat je vraag is. Bij voorkeur een week voor het spreekuur. De bestuurscoach behandelt vervolgens jouw vraag tijdens het spreekuur, gaat met je in gesprek en bekijkt samen met jou wat mogelijke oplossingen zouden kunnen zijn.


Heb je ook een dringende of specifieke vraag voor de bestuurscoach? Meld je aan!

Het spreekuur gaat door bij aanmelding van minimaal 3 organisaties. De spreekuren zijn een vervolg op het Webinar: "Vrijwilligerswerk in coronatijd" van 29 oktober. Hierin kwam middels een live stemmoment naar voren dat maar liefst 70% van de organisaties behoefte heeft aan persoonlijke ondersteuning op organisatorisch of financieel gebied.

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze workshop. Bekijk open workshops hier.
Deel workshop

Over Deventer Doet