Skip Sidebar

Over ons

WerV (onderdeel van Dimence) ondersteunt en stimuleert alle vormen van vrijwilligerswerk en participatie binnen de Dimence Groep. Ons uitgangspunt: iedereen doet mee in de maatschappij!
We creëren ...

Welzijn
Deel

Ben jij die leuke, gezellige dame die ons team wil assisteren in de beautysalon?

3 uur/week
Nico Bolkesteinlaan 1, 7416 SB Deventer, Netherlands
Sociaal contact
Welzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen2 plaatsen over.
Deel activiteit
#28419
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Dimence/activiteiten/Ben-jij-die-leuke-gezellige-dame-die-ons-team-wil-assisteren-in-de-beautysalon/28419 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Je werkt samen met team dagbesteding voor de doelgroep: patiënten met een psychiatrische aandoening, die langdurige specialistische behandeling nodig hebben en afhankelijk zijn van zorg. De activiteit die wij gaan aanbieden is koffie en thee drinken en daarna bieden wij de beautysalon aan. Ben je sociaal, kan je samenwerken en vind je het leuk om in contact te komen met de cliënt? En heb je affiniteit met uiterlijke verzorging, zoals reinigen gezicht, crème aanbrengen, make-up aanbrengen, nagels knippen , vijlen en nagels lakken....? Meld je dan nu aan! Dit doen wij elke dinsdag middag. * 13:30 uur, samen de voorbereiding doen voor het koffie en thee moment * 14:00 uur, koffie drinken met 25 patiënten, dames * 14:30 uur, het opruimen van de kopjes, koffie moment * 14:45 uur, Start Beautysalon * stap voor stap zullen de behandelingen uitgevoerd worden voor de 25 deelnemens * 16:00 uur, opruimen, weg brengen van onze patiënten naar de afdelingen

Werktijden

13.30 - 16.30 u

BijzondereVoorwaarden

Sociale vaardigheden: Omgang met de oudere doelgroep Contact kunnen maken Begrip hebben
Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Dimence/dagbesteding Huis aan de Dijk
Vrijwilligerswerk in Deventer > Deventer Activiteiten > WerV onderdeel van de Dimence Groep > Ben jij die leuke, gezellige dame die ons team wil assisteren in de beautysalon?

Over WerV onderdeel van de Dimence Groep

WerV (onderdeel van Dimence) ondersteunt en stimuleert alle vormen van vrijwilligerswerk en participatie binnen de Dimence Groep. Ons uitgangspunt: iedereen doet mee in de maatschappij!
We creëren contact, kansen en mogelijkheden. We bieden begeleiding op maat.
Zo kun jij doen waar je goed in bent. Of wat je gewoon leuk vindt. Leren, oefenen, meedoen en groeien. Op een plek die bij jou past.
Deze vrijwilligersvacature is verlopen2 plaatsen over.
Deel activiteit