Skip Sidebar

Over ons

WerV (onderdeel van Dimence) ondersteunt en stimuleert alle vormen van vrijwilligerswerk en participatie binnen de Dimence Groep. Ons uitgangspunt: iedereen doet mee in de maatschappij!
We creëren ...

Welzijn
Deel

Maatje gezocht voor spontane en gezellige 72-jarige mevrouw.

Flexibel
Deventer, Overijssel, Nederland
Welzijn
Deel activiteit
#43024
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Dimence/activiteiten/Maatje-gezocht-voor-spontane-en-gezellige-72-jarige-mevrouw/43024 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Mevr. houdt van heel veel verschillende dingen. Ze vindt het leuk om activiteiten te ondernemen buiten de afdeling, maar houdt ook erg van creatief bezig zijn.

Uitgebreide omschrijving

Deze spontane en gezellige 72 jarige mevr. zou graag wat leuks ondernemen met een vast persoon. Ze heeft nog een behoorlijk grote zelfredzaamheid, maar het zou fijn zijn wanneer iemand haar met bepaalde dingen zou kunnen ondersteunen. Ze vindt het bijvoorbeeld erg leuk om samen naar de winkel te gaan voor wat kleine boodschappen, ergens een drankje te drinken op het terras, een lekker stukje fietsen door Deventer of alle andere dingen die er bedacht kunnen worden om samen te ondernemen.

In eerste instantie zullen wij als verpleegkundige je begeleiden, later kun je dit zelfstandig het is een gemakkelijke en leuke vrouw in omgang. Er is altijd iemand op de achtergrond aanwezig wanneer je ergens ondersteuning/begeleiding in nodig hebt.

Met vriendelijke groet,

Huis aan de Dijk


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Deventer > Deventer Activiteiten > WerV onderdeel van de Dimence Groep > Maatje gezocht voor spontane en gezellige 72-jarige mevrouw.

Over WerV onderdeel van de Dimence Groep

WerV (onderdeel van Dimence) ondersteunt en stimuleert alle vormen van vrijwilligerswerk en participatie binnen de Dimence Groep. Ons uitgangspunt: iedereen doet mee in de maatschappij!
We creëren contact, kansen en mogelijkheden. We bieden begeleiding op maat.
Zo kun jij doen waar je goed in bent. Of wat je gewoon leuk vindt. Leren, oefenen, meedoen en groeien. Op een plek die bij jou past.
Deel activiteit