Skip Sidebar

Over ons

WerV (onderdeel van Dimence) ondersteunt en stimuleert alle vormen van vrijwilligerswerk en participatie binnen de Dimence Groep. Ons uitgangspunt: iedereen doet mee in de maatschappij!
We creëren ...

Welzijn
Deel

Ondersteuner voor het schenken van koffie/thee

Flexibel
Nico Bolkesteinlaan 1, 7416 SB Deventer, Netherlands
Welzijn
Deel activiteit
#44247
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Dimence/activiteiten/Ondersteuner-voor-het-schenken-van-koffiethee/44247 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vrijwillige ondersteuner voor het schenken van koffie/thee voor aanvang van een Go Ahead Eagles wedstrijd op het terrein van Brinkgreven

Uitgebreide omschrijving

Taakomschrijving

Het ondersteunen van onze cliënten die helpen bij het schenken van koffie/thee voor minder valide bezoekers van een Go Ahead Eagles wedstrijd. De minder valide bezoekers verzamelen zich voor aanvang van een wedstrijd van Go Ahead Eagles op het terrein van Brinkgreven. Na een kop koffie/thee worden zij gezamenlijk vervoerd in een speciale bus naar het wedstrijdterrein alwaar ze gaan genieten van een avond voetbal.


Wat vragen wij van een vrijwilliger:

Een vrijwillige ondersteuner die ons wil helpen met het schenken van koffie/thee voor aanvang van een Go Ahead Eagles wedstrijd. Je bent beschikbaar voor aanvang van een wedstrijd.


Een vakdeskundige is op de achtergrond aanwezig.


Mocht bovenstaande je aanspreken en wil je bijdragen aan een goed begin van een avondje voetbal?


Dan zien wij graag je reactie tegemoet.


Met vriendelijke groet,

WerV, Deventer

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Over WerV onderdeel van de Dimence Groep

WerV (onderdeel van Dimence) ondersteunt en stimuleert alle vormen van vrijwilligerswerk en participatie binnen de Dimence Groep. Ons uitgangspunt: iedereen doet mee in de maatschappij!
We creëren contact, kansen en mogelijkheden. We bieden begeleiding op maat.
Zo kun jij doen waar je goed in bent. Of wat je gewoon leuk vindt. Leren, oefenen, meedoen en groeien. Op een plek die bij jou past.
Deel activiteit