Skip Sidebar

Over ons

WerV (onderdeel van Dimence) ondersteunt en stimuleert alle vormen van vrijwilligerswerk en participatie binnen de Dimence Groep. Ons uitgangspunt: iedereen doet mee in de maatschappij!
We creëren ...

Welzijn
Deel

Vrijwilligerscoördinator gezocht: match jij onze vacatures met de juiste vrijwilliger?

Een dag · 4 uur
Nico Bolkesteinlaan 1, 7416 SB Deventer, Netherlands
Administratie
Welzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Deel activiteit
#28535
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Dimence/activiteiten/Vrijwilligerscoordinator-gezocht-match-jij-onze-vacatures-met-de-juiste-vrijwilliger/28535 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Voor de Dimence Groep zijn wij in Deventer op korte termijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilligerscoördinator die ons wil ondersteunen bij de intake en plaatsing van nieuwe vrijwilligers. U komt samen te werken met een andere vrijwilligerscoördinator. De Dimence Groep is een organisatie die veel werkt met de inzet van vrijwilligers. We vinden dat het vrijwilligerswerk goed moet aansluiten bij de talenten van een vrijwilliger. Daarom besteden we veel aandacht aan het vinden van een passende vrijwilligersbaan. De vrijwilligerscoördinator heeft hier een belangrijke rol in. Als coördinator bent u de spil in het web. U nodigt vrijwilligers uit voor een kennismakingsgesprek. U inventariseert de voorkeuren, wensen en behoeften die de vrijwilligers en deelnemers hebben ten aanzien van de activiteiten en bijvoorbeeld een maatje. Op basis daarvan probeert u een zo goed mogelijke match te maken en maakt u afspraken met vrijwilligers over de invulling en frequentie van het werk. Het takenpakket van de vrijwilligerscoördinator bestaat uit het voeren van intakegesprekken met nieuwe vrijwilligers, samen met de potentiële vrijwilliger zoeken naar een passende vrijwilligersbaan, het bijhouden van administratie en contact opnemen met medewerkers uit de organisatie om een eventuele plaatsing mogelijk te maken. Beschikt u over inlevingsvermogen, heeft u mensenkennis en kunt u goed gesprekken voeren? Dan is deze veelzijdige functie vast iets voor u. Wij zoeken een man/vrouw die minimaal 4 uur per week beschikbaar is (meer uren zijn zeker welkom!), die het leuk vindt om te werken met mensen en daar ook het geduld voor heeft. Het is fijn als u goed door kunt vragen en kunt luisteren en een radar heeft voor het leggen van de juiste verbindingen. Verder is het belangrijk dat u kunt werken op de computer en overweg kunt met Office programma’s zodat de administratie gedaan kan worden.

Werktijden

In overleg, de maandag en/of donderdag hebben de voorkeur. Wij zoeken een man/vrouw die minimaal 4 uur per week beschikbaar is (meer uren zijn zeker welkom!).

BijzondereVoorwaarden

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Dimence/ WerV
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Deel activiteit
Vrijwilligerswerk in Deventer > Deventer Activiteiten > WerV onderdeel van de Dimence Groep > Vrijwilligerscoördinator gezocht: match jij onze vacatures met de juiste vrijwilliger?

Over WerV onderdeel van de Dimence Groep

WerV (onderdeel van Dimence) ondersteunt en stimuleert alle vormen van vrijwilligerswerk en participatie binnen de Dimence Groep. Ons uitgangspunt: iedereen doet mee in de maatschappij!
We creëren contact, kansen en mogelijkheden. We bieden begeleiding op maat.
Zo kun jij doen waar je goed in bent. Of wat je gewoon leuk vindt. Leren, oefenen, meedoen en groeien. Op een plek die bij jou past.