Skip Sidebar
EICAS

EICAS

Non-profit

Over ons

EICAS laat een vaste collectie en wisselende exposities zien, waarbij de nadruk ligt op de werken van de ZERO-beweging. De essentie van ZERO was om te reduceren, te concentreren en artistieke vormen ...

Kunst & cultuur
Deel

Communicatiemedewerkers EICAS

Structureel werk · 6 uur/week
Polstraat 6a, 7411 KB Deventer, Netherlands
Coördineren
Kunst & cultuur
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
EICAS
#45101
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/EICAS/activiteiten/Communicatiemedewerkers-EICAS/45101 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Team Communicatie/PR van Museum EICAS preview zoekt ter versterking van het team en van de positionering van EICAS twee enthousiaste communicatiemedewerkers.

Uitgebreide omschrijving

Je werkzaamheden zijn onder meer

·       Meedenken en ondersteunen van campagnes voor promotie rondom het huidige Museum EICAS preview tot en met de opening van het Hegiusgebouw eind 2022

·       Actueel houden van onze posts op digitale communicatiemiddelen zoals Facebook, LinkedIn en Instagram, maar ook adresbestanden van bijvoorbeeld de pers

·       Ondersteunen bij de maandelijkse nieuwsbrief


Wat willen we graag dat je meeneemt naar EICAS?

·       Je hebt kennis van sociale media

·       Je bent bekend met programma’s als mailchimp

·       Je hebt affiniteit met kunst, specifiek met eigentijdse kunst en je wilt je verdiepen in de Nul-en ZERO-beweging

·       Je kunt en wilt je inzetten voor een aantal uren per week 

·       Je bent gewend zelfstandig te werken en onderdeel te zijn van een klein en hecht team. 


Ons aanbod

EICAS in Deventer biedt een unieke kans om met werken van de Nederlandse Nul-beweging en het Duitse ZERO nieuwe werelden te ontdekken. Tot onze verhuizing eind 2022 naar het Hegiusgebouw (waar wij de beschikking krijgen over 1500 m2) heeft EICAS het kleinschalige Museum EICAS preview aan de Polstraat 6 te Deventer opgericht. 


EICAS is in dit stadium een organisatie van louter vrijwilligers. We delen met elkaar de passie voor EICAS, en gaan het volgens velen onmogelijke realiseren. We helpen elkaar om samen onze doelen waar te maken. 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Deventer > Deventer Activiteiten > EICAS > Communicatiemedewerkers EICAS

Over EICAS

EICAS laat een vaste collectie en wisselende exposities zien, waarbij de nadruk ligt op de werken van de ZERO-beweging. De essentie van ZERO was om te reduceren, te concentreren en artistieke vormen te innoveren. Het illustreert de optimistische, experimentele en innovatiegerichte houding die het fundament vormde van de artistieke praktijk van ZERO, en sluit daarmee naadloos aan bij de visie en missie van EICAS en waar zij voor staat. Naast deze traditionele kunstvorm heeft EICAS nog meer te bieden, namelijk de unieke combinatie van kunst en wetenschap. Onderdeel van EICAS is namelijk een kenniscentrum, een gespecialiseerde werkplaats én een open atelier. EICAS wil een breed gedachtegoed van ZERO-Nul-kunst toegankelijk maken voor een groot publiek. Zij verbindt deze historische (internationale) kunststroming met hedendaagse artistieke productie en onderzoek. EICAS wil zich sterk maken voor het integreren van kunst en wetenschap door het organiseren van tentoonstellingen in samenhang met lezingen, workshops en publicaties.