Skip Sidebar

EICAS

Non-profit

Over ons

EICAS laat een vaste collectie en wisselende exposities zien, waarbij de nadruk ligt op de werken van de ZERO-beweging. De essentie van ZERO was om te reduceren, te concentreren en artistieke vormen ...

Kunst & cultuur
Deel

Medewerker ICT EICAS: webbeheer

Structureel werk · 2–4 uur/week
Polstraat 6a, 7411 KB Deventer, Netherlands
Website maken
Kunst & cultuur
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
EICAS
#29942
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/EICAS/activiteiten/Medewerker-ICT-EICAS-webbeheer/29942 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

EICAS zoekt een (vrijwillige) medewerker ICT, die het contentbeheer en het technisch beheer van de website van EICAS op zich neemt.

Uitgebreide omschrijving

EICAS zoekt een (vrijwillige) medewerker ICT, die het contentbeheer en het technisch beheer van de website van EICAS op zich neemt. Natuurlijk sta je er niet alleen voor, maar werk je nauw samen met de andere vrijwilligers van EICAS. Je werk aan de website doe je met het programma Wordpress. Je krijgt content (tekst en en vormgeving) aangeleverd van team communicatie, en bepaalt in overleg met hen de opmaak van de pagina’s. Aan de website zijn ook applicaties als Mailchimp, Mollie en het reserveringssysteem gekoppeld. Deze koppeling is essentieel voor het reilen en zeilen van EICAS, en dus richtinggevend voor wat technisch mogelijk is voor de website.


Wie ben jij?

• Jij bent enthousiast over hedendaagse kunst

• Je hebt een ICT-achtergrond en specifieke ervaring met webbeheer en contentbeheer, en bij voorkeur ook met het programma Wordpress

• Je hebt gevoel voor externe communicatie en marketing

• Je bent goed in samenwerken en afstemmen met collega’s in hetzelfde werkterrein maar ook op andere gebieden. 


Je wordt snel ingewerkt en draait mee in een gemotiveerd en enthousiast team van vrijwilligers.


Je kunt je werk voor EICAS veelal vanuit huis doen, maar er is ook werkruimte bij EICAS beschikbaar. Het aantal uren is wisselend en bespreekbaar.


Meer inlichtingen over EICAS en de rol die je gaat vervullen kan je krijgen bij:


Eleonore Jongejan - voor contactgegevens zie de website van EICAS (link naar onze site, mailadres en telefoonnummer kunnen niet meer op de site van Deventer Doet worden geplaatst).

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Deventer > Deventer Activiteiten > EICAS > Medewerker ICT EICAS: webbeheer

Over EICAS

EICAS laat een vaste collectie en wisselende exposities zien, waarbij de nadruk ligt op de werken van de ZERO-beweging. De essentie van ZERO was om te reduceren, te concentreren en artistieke vormen te innoveren. Het illustreert de optimistische, experimentele en innovatiegerichte houding die het fundament vormde van de artistieke praktijk van ZERO, en sluit daarmee naadloos aan bij de visie en missie van EICAS en waar zij voor staat. Naast deze traditionele kunstvorm heeft EICAS nog meer te bieden, namelijk de unieke combinatie van kunst en wetenschap. Onderdeel van EICAS is namelijk een kenniscentrum, een gespecialiseerde werkplaats én een open atelier. EICAS wil een breed gedachtegoed van ZERO-Nul-kunst toegankelijk maken voor een groot publiek. Zij verbindt deze historische (internationale) kunststroming met hedendaagse artistieke productie en onderzoek. EICAS wil zich sterk maken voor het integreren van kunst en wetenschap door het organiseren van tentoonstellingen in samenhang met lezingen, workshops en publicaties.