Skip Sidebar
EICAS

EICAS

Non-profit

Over ons

EICAS laat een vaste collectie en wisselende exposities zien, waarbij de nadruk ligt op de werken van de ZERO-beweging. De essentie van ZERO was om te reduceren, te concentreren en artistieke vormen ...

Kunst & cultuur
Deel

Medewerker financiële administratie EICAS

Structureel werk · 8–16 uur/week
Polstraat 6a, 7411 KB Deventer, Netherlands
FinanciënAdministratie
Kunst & cultuur
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
EICAS
#45471
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/EICAS/activiteiten/Medewerker-financiele-administratie-EICAS/45471 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben jij goed met financiële cijfers en houd je van kunst? Museum EICAS zoekt twee medewerkers financiële administratie, voor ongeveer 8 uur per week.

Uitgebreide omschrijving

EICAS - European Institute for Contemporary Art and Science - is een nieuw museum in het centrum van Deventer dat zich richt op hedendaagse kunst. De werken van de Nederlandse Nul-beweging en de Duitse ZERO-stroming dienen als vertrekpunt. Naast museum wordt EICAS ook een internationale plek waar kunstenaars, wetenschappers en studenten bijeenkomen voor relevante congressen, lezingen en masterclasses. Tot eind 2022 zijn we gehuisvest aan de Polstraat. Daarna verhuizen we naar het Hegiusgebouw aan de Nieuwe Markt. Het museum groeit dan van 500 naar 1500 m2. Tot dusver werken we uitsluitend met (zo’n 35) vrijwillige professionals. Onze inkomsten bestaan uit entreegelden, donaties, erflatingen en subsidies. 


Omdat onze financiële man gaat stoppen met zijn werkzaamheden voor EICAS, zoeken we twee (vooralsnog) vrijwillige medewerkers, die zijn werk kunnen overnemen, en met ons de transfer naar de Nieuwe Markt kunnen maken.


Zin gekregen? Dit vragen we van jou:  

-        Ervaring met financieel beleid en boekhouding

-        Kennis van de boekhoudprogrammatuur

-        Zorgvuldigheid in het vastleggen en beheren van processen en gegevens

-        Teamspirit en goed kunnen samenwerken

-        Een beschikbaarheid van minimaal twee dagdelen, bij voorkeur op dinsdag en donderdag


Dit bieden we jou: 

-        Een uitdagende rol bij het neerzetten van een nieuwe culturele hotspot in Deventer

-        Collegiale samenwerking met een enthousiaste club mensen

-        Flexibele werktijden en plekken; kantoorwerkplek is beschikbaar

-        Uitbreiding van je netwerk


Ben jij de juiste persoon of wil je meer weten? We horen je graag.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Deventer > Deventer Activiteiten > EICAS > Medewerker financiële administratie EICAS

Over EICAS

EICAS laat een vaste collectie en wisselende exposities zien, waarbij de nadruk ligt op de werken van de ZERO-beweging. De essentie van ZERO was om te reduceren, te concentreren en artistieke vormen te innoveren. Het illustreert de optimistische, experimentele en innovatiegerichte houding die het fundament vormde van de artistieke praktijk van ZERO, en sluit daarmee naadloos aan bij de visie en missie van EICAS en waar zij voor staat. Naast deze traditionele kunstvorm heeft EICAS nog meer te bieden, namelijk de unieke combinatie van kunst en wetenschap. Onderdeel van EICAS is namelijk een kenniscentrum, een gespecialiseerde werkplaats én een open atelier. EICAS wil een breed gedachtegoed van ZERO-Nul-kunst toegankelijk maken voor een groot publiek. Zij verbindt deze historische (internationale) kunststroming met hedendaagse artistieke productie en onderzoek. EICAS wil zich sterk maken voor het integreren van kunst en wetenschap door het organiseren van tentoonstellingen in samenhang met lezingen, workshops en publicaties.