Skip Navigation
EICAS

EICAS

Non-profit

Over ons

EICAS zal een vaste collectie en wisselende exposities laten zien, waarbij de nadruk komt te liggen op de werken van de ZERO-beweging. De essentie van ZERO was om te reduceren, te concentreren en ...

Kunst & cultuur
Deel

Medewerker fondsenwerving EICAS

12 uur/week
Polstraat 6a, 7411 KB Deventer, Netherlands
Administratie
Kunst & cultuur
2 plaatsen over.
#28556
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/EICAS/activiteiten/Medewerker-fondsenwerving-EICAS/28556 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

EICAS zoekt een (vrijwillige) medewerker fondsenwerving. Je onderzoekt mogelijkheden op het gebied van fondsen en subsidies en andere bronnen van inkomsten, en kan aanvragen opstellen en indienen. Je informeert het bestuur over de mogelijkheden op dit gebied. Natuurlijk sta je er niet alleen voor, maar werk je nauw samen met de andere vrijwillige medewerkers van EICAS.

Werktijden

In nader overleg vast te stellen.

BijzondereVoorwaarden

Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?EICAS museum
Vrijwilligerswerk in Deventer > Deventer Activiteiten > EICAS > Medewerker fondsenwerving EICAS
Over EICAS
EICAS zal een vaste collectie en wisselende exposities laten zien, waarbij de nadruk komt te liggen op de werken van de ZERO-beweging. De essentie van ZERO was om te reduceren, te concentreren en artistieke vormen te innoveren. Het illustreert de optimistische, experimentele en innovatiegerichte houding die het fundament vormde van de artistieke praktijk van ZERO, en sluit daarmee naadloos aan bij de visie en missie van EICAS en waar zij voor staat. Naast deze traditionele kunstvorm heeft EICAS nog meer te bieden, namelijk de unieke combinatie van kunst en wetenschap. Onderdeel van EICAS is namelijk een kenniscentrum, een gespecialiseerde werkplaats én een open atelier. EICAS wil een breed gedachtegoed van ZERO-Nul-kunst toegankelijk maken voor een groot publiek. Zij verbindt deze historische (internationale) kunststroming met hedendaagse artistieke productie en onderzoek. EICAS wil zich sterk maken voor het integreren van kunst en wetenschap door het organiseren van tentoonstellingen in samenhang met lezingen, workshops en publicaties.
2 plaatsen over.
#28556
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/EICAS/activiteiten/Medewerker-fondsenwerving-EICAS/28556 om je aan te melden