Skip Sidebar

EICAS

Non-profit

Over ons

EICAS laat een vaste collectie en wisselende exposities zien, waarbij de nadruk ligt op de werken van de ZERO-beweging. De essentie van ZERO was om te reduceren, te concentreren en artistieke vormen ...

Kunst & cultuur
Deel

Tekstschrijver EICAS

Structureel werk · 3–6 uur/week
Polstraat 6a, 7411 KB Deventer, Netherlands
Kunst & cultuur
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
EICAS
#36814
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/EICAS/activiteiten/Tekstschrijver-EICAS/36814 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor ons team communicatie zoeken wij een tekstschrijver. Je werkzaamheden zijn het schrijven van teksten voor o.a. website, sociale media, nieuwsbrieven, pers.

Uitgebreide omschrijving

Voor ons team communicatie zoeken wij een tekstschrijver op vrijwillige basis. 

Je werkzaamheden zijn onder meer het schrijven van teksten voor de website, nieuwsbrief, zaalinformatie in het museum, artikelen, pers en social media, het bijhouden en posten van berichten van en over EICAS op social media, en zo bijdragen aan de professionalisering van EICAS. Je komt in een enthousiast en betrokken vrijwilligersteam, dat jou zeer verwelkomt.

Wat willen we graag dat je meeneemt naar EICAS?

-        Je hebt plezier in schrijven en redigeren van teksten.

-        Je hanteert een kort, bondig, helder taalgebruik.

-        Je hebt kennis van sociale media.

-        Je weet wat nodig is voor een website.

-        Je hebt affiniteit met kunst, specifiek met eigentijdse kunst, en de Nulbeweging.

-        Je kunt en wilt je inzetten voor een aantal uren per week.


Ons aanbod: 

EICAS is in dit stadium een organisatie van louter vrijwilligers. We delen met elkaar de passie voor EICAS, en gaan het volgens velen onmogelijke realiseren. We helpen elkaar om samen onze doelen waar te maken.

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over EICAS

EICAS laat een vaste collectie en wisselende exposities zien, waarbij de nadruk ligt op de werken van de ZERO-beweging. De essentie van ZERO was om te reduceren, te concentreren en artistieke vormen te innoveren. Het illustreert de optimistische, experimentele en innovatiegerichte houding die het fundament vormde van de artistieke praktijk van ZERO, en sluit daarmee naadloos aan bij de visie en missie van EICAS en waar zij voor staat. Naast deze traditionele kunstvorm heeft EICAS nog meer te bieden, namelijk de unieke combinatie van kunst en wetenschap. Onderdeel van EICAS is namelijk een kenniscentrum, een gespecialiseerde werkplaats én een open atelier. EICAS wil een breed gedachtegoed van ZERO-Nul-kunst toegankelijk maken voor een groot publiek. Zij verbindt deze historische (internationale) kunststroming met hedendaagse artistieke productie en onderzoek. EICAS wil zich sterk maken voor het integreren van kunst en wetenschap door het organiseren van tentoonstellingen in samenhang met lezingen, workshops en publicaties.