Skip Sidebar

Over ons

Humanitas komt op voor een samenleving waarin mensen actief vorm geven aan hun eigen leven en verantwoordelijkheid nemen voor het samenleven met elkaar. Humanitas is er voor mensen die het even niet ...

Kinderen & JongerenBuurt & omgevingVluchtelingen & Minderheden
Deel

Vacature Bestuurslid Financiën

Structureel werk · Flexibele uren
H.G. Gooszenstraat 10, 7415CL Deventer, Nederland
Kinderen & JongerenBuurt & omgevingWelzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Humanitas Deventer en Voorst
#54559
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Humanitas-afdeling-Deventer/activiteiten/Bestuurslid-Financien-bij-Humanitas/54559 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Heb je ervaring als bestuurslid Financiën met de ontwikkeling en uitvoering van het financieel beleid? Humanitas Deventer en Voorst is op zoek naar jou!

Uitgebreide omschrijving

Het bestuur van de afdeling Deventer en Voorst is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van (nieuwe) vrijwilligersactiviteiten. Het bestuurslid met de portefeuille Financiën richt zich - in overleg met de collega van het district Oost in Zutphen - met name op het ontwikkelen en uitvoeren van het financieel beleid van de afdeling (naast mogelijk de inhoudelijke ontwikkeling van een van de activiteiten). Daarnaast: beoordelen van voorstellen op hun financiële haalbaarheid, opstellen en bewaken van de begroting, samenstellen van de jaarstukken i.s.m. de financieel administratief medewerker van het district, informeren van het bestuur over alle relevante financiële zaken, zorgen voor een gezonde financiële basis van activiteiten en voor het onderhouden van de bijbehorende werkcontacten.


Wat vragen wij?

·     Maatschappelijke betrokkenheid

. Beschikkend over een sociaal netwerk

·     Bestuurlijke vaardigheden

·     Een ondernemende enthousiasmerende uitstraling

·     Heeft bij voorkeur affiniteit met het aandachtsgebied Financiën

·     Bereid om over de afdelingsgrenzen heen te kijken (in contacten met andere afdelingen, district en met de landelijke organisatie).

 

Wat bieden wij?

·     Humanitas heeft een eigen academie die naast masterclasses ook trainingen en begeleiding verzorgt.

·     Onkostenvergoeding: gemaakte onkosten worden in overleg vergoed.


Voel je je aangesproken door de doelstellingen van deze professionele vrijwilligersorganisatie dan nodigen wij je uit om te solliciteren. 

Mail je sollicitatie incl. motivatie en CV naar deventer apestaartje humanitas punt nl

Meer info website Vereniging Humanitas afdeling Deventer.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Deventer Activiteiten > Humanitas Deventer en Voorst > Vacature Bestuurslid Financiën

Over Humanitas Deventer en Voorst

Humanitas komt op voor een samenleving waarin mensen actief vorm geven aan hun eigen leven en verantwoordelijkheid nemen voor het samenleven met elkaar. Humanitas is er voor mensen die het even niet in hun eentje redden. Ze vinden steun in een van onze meer dan 600 activiteiten, variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid. En van opvoedingsondersteuning tot rouwverwerking. De activiteiten van Humanitas zijn verdeeld over zes thema's: • Eenzaamheid • Opvoeden • Opgroeien • Detentie • Thuisadministratie • Verlies. Activiteiten in Deventer: Home-Start, Steungezinnen, Match, Match & Connect, Steun bij verlies en rouw en Humanitas Verbindt!.