Skip Navigation
Over ons

Bieden van aandacht, inspiratie en een helpende hand aan bezoekers van het inloophuis aan de Assenstraat 20 te Deventer. Wij hebben 3 of 4 middagen in de week een inloopmiddag en wij organiseren ...

Deel

Schoonmaker

4–8 uur/week
Assenstraat 20, 7411 VC Deventer, Netherlands
SchoonmakenSamenwerkenOrganiserenPraten met anderenLuisterenNederlandsAnders
Buurt & omgeving
2 plaatsen over.
#29605
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Meester-Geertshuis/activiteiten/Schoonmaker/29605 om je aan te melden
SamenvattingHet schoonmaken en bijhouden van de verschillende ruimtes in het gebouw. Het schoonhouden van kasten en apparatuur, tafels, stoelen, bureaus etc.
Uitgebreide omschrijving

Samen met collega worden afspraken gemaakt omtrent frequentie en tijdstip.


We zoeken iemand die in overleg met een collega zelfstandig schoonmaakwerkzaamheden verricht in de verschillende ruimtes van het gebouw. 

De medewerker wordt ingewerkt door een collega. Verdere begeleiding vindt plaats door de coördinator.

Indien nodig vindt scholing in de praktijk en naar behoefte plaats.

We bieden een leuke en gezellige werkplek waar je samenwerkt met fijne collega's. Heb je interesse, dan kun je contact opnemen met Marianne Kok, algemeen coördinator of Catja Stapper, administratief medewerkster

Hoe kom ik er?
Over Meester Geertshuis
Bieden van aandacht, inspiratie en een helpende hand aan bezoekers van het inloophuis aan de Assenstraat 20 te Deventer. Wij hebben 3 of 4 middagen in de week een inloopmiddag en wij organiseren diverse activiteiten waaronder schildersezels, meditatie, spelletjes avonden of middagen etc. Wij hebben spreekuur voor mensen met een hulpvraag, elke woensdag, vrije inloop van 11.00 tot 13.00 en op vrijdag, op afspraak van 12.30 tot 15.30 uur. Daarnaast kunt u een beroep doen op onze budgetcoaches.
2 plaatsen over.
#29605
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Meester-Geertshuis/activiteiten/Schoonmaker/29605 om je aan te melden