Skip Sidebar

Over ons

Over ons
Het Meldpunt Discriminatie Deventer (MDD) is het aanspreekpunt voor discriminatie in Deventer. Bewoners van de gemeente Deventer kunnen met alle vormen van discriminatie die zij in Deventer ...

Gender gelijkheidMensen met een beperkingVluchtelingen & Minderheden
Deel

Klachtbehandelaar Meldpunt Discriminatie Deventer

Structureel werk · 2–4 uur/week
Roggestraat 3, 7411 EP Deventer, Nederland
BegeleidingNederlandsCoördinerenBestuurAdvies & MentoringJuridischSociaal contact
Gender gelijkheidMensen met een beperkingVluchtelingen & Minderheden
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Meldpunt Discriminatie Deventer
#43253
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Meldpunt-Discriminatie-Deventer/activiteiten/Klachtbehandelaar-Meldpunt-Discriminatie-Deventer/43253 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Het Meldpunt Discriminatie Deventer is op zoek naar klachtbehandelaars voor 2 tot 4 uur per week.

Uitgebreide omschrijving

Vind je het belangrijk dat iedereen gelijk wordt behandeld? Wil jij je inzetten tegen discriminatie van bijvoorbeeld geaardheid, afkomst en beperkingen?

Het meldpunt Discriminatie Deventer (MDD) zoekt vrijwilligers die als klachtbehandelaar het meldpunt willen ondersteunen (2 - 4 uur per week)


Wat ga je doen als Klachtbehandelaar?

Als klachtbehandelaar van het Meldpunt Discriminatie Deventer bied je een luisterend oor, geef je advies en ondersteuning aan een ieder die met discriminatie, ongelijke behandeling of uitsluiting in aanraking komt. Dit kan een individu zijn of een organisatie die om advies vraagt.


Voor deze functie zoeken wij iemand die beschikbaar is voor 2 tot 4 uur per week. Verder is het belangrijk dat je:


•Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid hebt;


•Bemiddelend en empathisch vermogen bezit;


Klachtbehandelaar worden bij het Meldpunt Discriminatie Deventer betekent dat je eerst ingewerkt zult worden en niet gelijk het diepe in wordt gegooid. Je zult in het begin uitsluitend gesprekken voeren samen met een ervaren klachtbehandelaar. Ook is er bijscholing in de vorm van cursussen en trainingen.


We zijn op zoek naar iemand die zich voor langere tijd wil binden aan het Meldpunt Discriminatie Deventer. Ook als je nog geen ervaring op het gebied van discriminatie hebt, nodigen we je graag uit. Voorop staat bij ons dat je bereid bent om te leren.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Deventer > Deventer Activiteiten > Meldpunt Discriminatie Deventer > Klachtbehandelaar Meldpunt Discriminatie Deventer

Over Meldpunt Discriminatie Deventer

Over ons
Het Meldpunt Discriminatie Deventer (MDD) is het aanspreekpunt voor discriminatie in Deventer. Bewoners van de gemeente Deventer kunnen met alle vormen van discriminatie die zij in Deventer signaleren of ondervinden bij het Meldpunt terecht.

Ook met vragen over discriminatie of pesten en voorlichting hierover bent u bij het Meldpunt aan het goede adres.
Een team van vrijwilligers voert intake gesprekken met melders van discriminatie en verwerkt de meldingen. In enkele gevallen, afhankelijk van de wens van de melder worden vervolgstappen genomen.
Vrijwilliger worden bij het meldpunt betekent dat je gedurende langere tijd ingewerkt wordt, en uitsluitend gesprekken voert samen met ervaren klachtbehandelaars. Ook doe je mee aan bijscholing. Aanmelding is dan ook voor een langere periode van minimaal 2 jaar.

Het Meldpunt Discriminatie Deventer is gevestigd in het Etty Hillesum Centrum, Roggestraat 3.