Skip Navigation
Over ons

Mineke Foundation is een stichting die actief is in Liberia. Wij bieden vakopleidingen & business trainingen aan met name vrouwen. Dit doen wij al sinds 2015. Onze oud-trainees ondersteunen we met ...

Sociale rechtvaardigheid en ongelijkheidOntwikkelingswerk & RampenhulpverleningOnderwijs
Deel

Vrijwilliger Sponsoring & fondsenwerving

4 uur/week
Vanuit huis
Advies & MentoringFondsenwerving
NederlandsEngelsPraten met anderenSamenwerkenOrganiseren
Sociale rechtvaardigheid en ongelijkheidOntwikkelingswerk & RampenhulpverleningOnderwijs
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#37079
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Mineke-Foundation1/activiteiten/Vrijwilliger-Sponsoring--fondsenwerving/37079 om je aan te melden
SamenvattingWij zoeken een vrijwilliger die onze fondsenwerving en sponsoring kan helpen doorontwikkelen en professionaliseren.
Uitgebreide omschrijving

Mineke Foundation zoekt een vrijwilliger die onze fondsenwerving en sponsoring kan helpen doorontwikkelen en professionaliseren. In deze rol trek je samen op met onze externe fondsenwerver.


Taken:

-       Ontwikkelen donateursbeleid Mineke Foundation

-       Ontwikkelen sponsorbeleid Mineke Foundation

-       Doorontwikkelen fondsenwerving Mineke Foundation


-       Opstellen projectplannen voor fondsenwerving

-       Eerste aanspreekpunt voor fondsen en sponsoren

-       Meewerken aan rapportages aan fondsen, i.s.m. onze financiële vrijwilliger


-       Relatiebeheer particuliere en kleinschalige donateurs

-       Relatiebeheer (grote) fondsen

-       Relatiebeheer sponsoren


-       Sparringpartner voor onze externe fondsenwerver

 

Tijdsbesteding

Gemiddeld 16 uur per maand

 

Vereisten

  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels
  • Je kunt inspelen op uiteenlopende verwachtingen en taalgebruik van fondsen om projecten van Mineke Foundation te presenteren
  • Je kunt snel schakelen
  • Je denkt in kansen en mogelijkheden
  • HBO opleiding of hoger
Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Over Mineke Foundation
Mineke Foundation is een stichting die actief is in Liberia. Wij bieden vakopleidingen & business trainingen aan met name vrouwen. Dit doen wij al sinds 2015. Onze oud-trainees ondersteunen we met microleningen. We hebben een sterke reputatie opgebouwd door de hoge kwaliteit van onze trainingen en een professionele, zakelijke werkwijze. Mineke Foundation is een officieel geaccrediteerde lokale Liberiaanse stichting en vakschool.

We hebben de Covid-19 lockdown gebruikt om onze vakopleidingen door te ontwikkelen tot sociale ondernemingen die training on the job bieden en op termijn financieel zelfstandig worden. Ook zijn we bezig met fondsenwerving voor de renovatie van de school die door de ouders van onze oprichter is gebouwd.

Een klein, betrokken en gemotiveerd lokaal team voert onze projecten in Liberia uit. De Nederlandse stichting bestaat uit vrijwilligers die het Liberiaanse team ondersteunen, o.a. door fondsenwerving, sociale media & communicatie en kennisoverdracht. Er is regelmatig contact tussen de teams.

Onze leuke en enthousiaste vrijwilligers wonen in Nederland en het buitenland en zorgt dat je je snel thuis voelt! Wij werken grotendeels als een virtueel team en overleggen maandelijks via Zoom. We zijn tweetalig en gebruiken Nederlands en Engels.

Mineke Foundation is in 2009 in Nederland opgericht door Tonia Dabwe om voort te bouwen op het werk van haar ouders. De stichting is vernoemd naar Tonias Nederlandse moeder die sinds de burgeroorlog in Liberia vermist wordt. Voor meer informatie zie www.facebook.com/MinekeFoundation.
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
#37079
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Mineke-Foundation1/activiteiten/Vrijwilliger-Sponsoring--fondsenwerving/37079 om je aan te melden