Skip Sidebar

Over ons

Speelgoedmuseum Deventer heeft de grootste speelgoedcollectie van Nederland. Het museum is in 2021 totaal verbouwd en vernieuwd. Je treft hier geen grote zalen en gangen met kunst en andere collectie, ...

Kunst & cultuur
Deel

Educatief medewerker Speelgoedmuseum

Structureel werk · 5 uur/week
Keizerstraat 33, 7411 HD Deventer, Netherlands
Onderwijs
Kunst & cultuur
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Speelgoedmuseum Deventer
#28229
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Speelgoedmuseum-Deventer--Deventer-Verhaal/activiteiten/Educatief-medewerker-Speelgoedmuseum/28229 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Wat zijn de mogelijkheden? Demonstraties geven met het mechanisch speelgoed, voorstellingen houden met de toverlantaarn, verjaardagsfeesten en activiteiten begeleiden, museumlessen verzorgen voor het basisonderwijs. Wat vragen we? Enthousiaste uitstraling, voor groepen staan (kinderen en volwassenen), zelfstandig werken, interesse in diverse speelgoedonderwerpen. Wat bieden we? Een inwerkperiode, een gezellige sfeer in een klein team, regelmatig gezamenlijk overleg, onkostenvergoeding op basis van een vrijwilligerscontract plus een museumjaarkaart.

Werktijden

In overleg wordt het rooster samengesteld.

BijzondereVoorwaarden

We willen ons educatieteam graag uitbreiden met jonge enthousiaste mensen die ook 1 x per maand in overleg beschikbaar zijn op woensdag- en zaterdagmiddag.
Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Speelgoedmuseum Deventer
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Speelgoedmuseum Deventer

Speelgoedmuseum Deventer heeft de grootste speelgoedcollectie van Nederland. Het museum is in 2021 totaal verbouwd en vernieuwd. Je treft hier geen grote zalen en gangen met kunst en andere collectie, maar intieme kamers in twee rijksmonumentale panden. De sfeer van de laatmiddeleeuwse pakhuizen is zoveel mogelijk bewaard om het historisch speelgoed maximaal tot zijn recht te laten komen. De presentatie van de collectie is aan verschillende maatschappelijke thema’s ophangen. Zoals welvaartsontwikkeling, gender en techniek. De bezoeker ontdekt dat speelgoed niet alleen vermakelijk is, maar ook veel vertelt over onszelf.