Skip Sidebar

Over ons

Speelgoedmuseum Deventer heeft de grootste speelgoedcollectie van Nederland. Het museum is in 2021 totaal verbouwd en vernieuwd. Je treft hier geen grote zalen en gangen met kunst en andere collectie, ...

Kunst & cultuur
Deel
Museumdocent Speelgoedmuseum Deventer

Museumdocent Speelgoedmuseum Deventer

Structureel werk · 2–8 uur/week
Brink 47, 7411 DA Deventer, Nederland
BegeleidingOnderwijsNederlandsAdvies & MentoringActiviteiten begeleiden
Kunst & cultuurOnderwijsKinderen & Jongeren
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Speelgoedmuseum Deventer
#41996
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Speelgoedmuseum-Deventer--Deventer-Verhaal/activiteiten/Museumdocent-Speelgoedmuseum-Deventer/41996 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Je begeleidt schoolklassen in Speelgoedmuseum Deventer of je gaat naar scholen om te ondersteunen bij een museumles in de klas. Leeftijd: peuters tot pubers.

Uitgebreide omschrijving

Eind van de zomer opent het vernieuwde Speelgoedmuseum Deventer. Het meest speelse museum van Nederland! Het museum is onderdeel van de ondernemende en enthousiaste

erfgoedorganisatie Deventer Verhaal.


Je komt te werken in een dynamische, culturele omgeving waarbij je mensen met dezelfde interesses leert kennen.


We vragen een beschikbaarheid van minimaal 2x per maand. Voordat je start, krijg je van ons een gerichte training.


Je ontvangt van ons een Museumkaart, ontvangt een fikse korting in onze museumshops en bent welkom op de gratis borrels (4x per jaar).


Alle info vind je op de website van Deventer Verhaal.


Foto: Sam&ko door Annelies Mol

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Deventer Activiteiten > Speelgoedmuseum Deventer > Museumdocent Speelgoedmuseum Deventer

Over Speelgoedmuseum Deventer

Speelgoedmuseum Deventer heeft de grootste speelgoedcollectie van Nederland. Het museum is in 2021 totaal verbouwd en vernieuwd. Je treft hier geen grote zalen en gangen met kunst en andere collectie, maar intieme kamers in twee rijksmonumentale panden. De sfeer van de laatmiddeleeuwse pakhuizen is zoveel mogelijk bewaard om het historisch speelgoed maximaal tot zijn recht te laten komen. De presentatie van de collectie is aan verschillende maatschappelijke thema’s ophangen. Zoals welvaartsontwikkeling, gender en techniek. De bezoeker ontdekt dat speelgoed niet alleen vermakelijk is, maar ook veel vertelt over onszelf.