Skip Sidebar

Over ons

Speelgoedmuseum Deventer heeft de grootste speelgoedcollectie van Nederland. Het museum is in 2021 totaal verbouwd en vernieuwd. Je treft hier geen grote zalen en gangen met kunst en andere collectie, ...

Kunst & cultuur
Deel

Rondleider Speelgoedmuseum Deventer

Structureel werk · 2–8 uur/week
Brink 47, 7411 DA Deventer, Nederland
OnderwijsGastheer/vrouwActiviteiten begeleiden
Kunst & cultuur
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Speelgoedmuseum Deventer
#42003
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Speelgoedmuseum-Deventer--Deventer-Verhaal/activiteiten/Rondleider-Speelgoedmuseum-Deventer/42003 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben je een boeiende verteller, kan je goed met mensen omgaan en hou je van geschiedenis? Word dan rondleider bij het Speelgoedmuseum.

Uitgebreide omschrijving

Op vaste dagen en tijden bieden we bezoekers gratis instaprondleidingen. Ook ontvangen we groepen op afspraak voor privérondleidingen. De rondleidingen zijn voor groepen met en zonder kinderen.


Eind van de zomer opent het vernieuwde Speelgoedmuseum Deventer. Het meest speelse museum van Nederland! Het museum is onderdeel van de ondernemende en enthousiaste erfgoedorganisatie Deventer Verhaal.


Je komt te werken in een dynamische, culturele omgeving waarbij je mensen met dezelfde interesses leert kennen.


We vragen een beschikbaarheid van minimaal 2x per maand. Voordat je start, krijg je van ons een gerichte training.


Je ontvangt van ons een Museumkaart, ontvangt een fikse korting in onze museumshops en bent welkom op de gratis borrels (4x per jaar).


Alle info vind je op onze website van Deventer VerhaalWat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Deventer Activiteiten > Speelgoedmuseum Deventer > Rondleider Speelgoedmuseum Deventer

Over Speelgoedmuseum Deventer

Speelgoedmuseum Deventer heeft de grootste speelgoedcollectie van Nederland. Het museum is in 2021 totaal verbouwd en vernieuwd. Je treft hier geen grote zalen en gangen met kunst en andere collectie, maar intieme kamers in twee rijksmonumentale panden. De sfeer van de laatmiddeleeuwse pakhuizen is zoveel mogelijk bewaard om het historisch speelgoed maximaal tot zijn recht te laten komen. De presentatie van de collectie is aan verschillende maatschappelijke thema’s ophangen. Zoals welvaartsontwikkeling, gender en techniek. De bezoeker ontdekt dat speelgoed niet alleen vermakelijk is, maar ook veel vertelt over onszelf.