Skip Navigation
Over ons

Het Geert Groote Huis stelt zich tot doel Deventers grootste burger te eren en zijn ideeën en acties naar onze tijd te vertalen. Bezoekers maken er kennis met de persoon van Geert Groote, ervaren ...

Kunst & cultuurOnderwijsSociale rechtvaardigheid en ongelijkheid
Deel

Horeca Coördinator

Flexibel
Geert Groote Huis, Deventer, Overijssel 7411 PK, Nederland
Koken & etenGastheer/vrouw
KokenSamenwerkenNederlands
Kunst & cultuurOnderwijsSociale rechtvaardigheid en ongelijkheid
1 plaats over.
#29058
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/St-Geert-Grootehuis/activiteiten/Horeca-Coordinator/29058 om je aan te melden
SamenvattingU zorgt ervoor dat de bijeenkomsten welke in het GGH plaatsvinden op een goede en vakkundige wijze worden georganiseerd.
Uitgebreide omschrijving

Het Museum Geert Groote Huis(GGH) aan het Lamme van Dieseplein bestaat thans ruim 6 jaar. Momenteel houdt een betrokken groep van ruim 30 vrijwilligers het GGH draaiende.


Wat is het Geert Groote Huis?

Het Museum GGH maakt door middel van een permanente tentoonstelling en de daarmee verbonden activiteiten de wereld van Geert Groote en zijn gedachtegoed tastbaar. Het GGH stelt zich ten doel de ideeën van Geert Groote naar onze eigen tijd te vertalen en concentreert zich op de cultuurhistorische betekenis van de persoon Geert Groote en de waarde van zijn ideeën in onze tijd.

Naast en in samenhang met de museumfunctie vinden er binnen het Geert Groote Huis allerlei bijeenkomsten plaats, zoals muziekvoorstellingen, vergaderingen, lezingen en aanverwante activiteiten.


Taken van de Horecacoördinator

U zorgt ervoor dat de bijeenkomsten welke in het GGH plaatsvinden op een goede en vakkundige wijze worden georganiseerd. Dit regelen vindt zowel intern (ruimte gereed maken en vrijwilligers aansturen etc. ) als extern (zakelijke afspraken maken etc. ) plaats. Enige ervaring in de horecawereld lijkt wenselijk . Het ligt voor de hand dat de horecacoördinator deel zal gaan uitmaken van het stichtingsbestuur. Vanzelfsprekend heeft u goede communicatieve en sociale vaardigheden. U heeft enige affiniteit met de culturele sector.

Wat vrijwilligers nodig hebben🗣️ Beheersing van het Nederlands
Hoe kom ik er?
Over St. Geert Grootehuis
Het Geert Groote Huis stelt zich tot doel Deventers grootste burger te eren en zijn ideeën en acties naar onze tijd te vertalen. Bezoekers maken er kennis met de persoon van Geert Groote, ervaren zijn gedachtegoed en ontkomen niet aan de vraag wat dat betekent voor onze eigen tijd en voor hun eigen leven.\n\nActiviteiten\n\nZie boven.
1 plaats over.
#29058
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/St-Geert-Grootehuis/activiteiten/Horeca-Coordinator/29058 om je aan te melden