Skip Sidebar

Over ons

Kennis-, expertisecentrum met uitgebreide kennisbank over Pesten & Online pesten (cyberpesten - Erkend Goed Doel CBF keurmerk + ANBI.

Dit willen wij oplossen
Wij willen het aantal mensen dat wordt ...

OnderwijsWelzijnKinderen & Jongeren
Deel

2 leden voor de kascommissie

Structureel werk · 1–2 uur/week
Zutphenseweg 6, 7418 AJ Deventer, Nederland
Sociale rechtvaardigheidOnderwijsWelzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Stop Pesten Nu
#36549
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Stichting-Stop-Pesten-Nu/activiteiten/2-leden-voor-de-kascommissie/36549 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Houd jij ons scherp? Dan zoeken wij jou als lid kascommissie van Stichting Stop Pesten Nu!

Uitgebreide omschrijving

Wij zoeken een tweetal leden voor onze kascommissie, de cijfers van 2020 zijn door de huidige kascommissie gecontroleerd en voor de cijfers van 2021 zijn wij vast op zoek naar nieuwe leden. De huidige leden maken nu onderdeel uit van onze Raad van Toezicht en vinden het fijner als zij op die taak verder kunnen focussen en dragen het kascommissieschap graag over.


De kascommissie van Stichting Stop Pesten NU, ook wel de kas-controle-commissie genoemd, is verantwoordelijk voor de toezicht en controle op de financiële administratie en boekhouding, en werkt hierin nauw samen met de financiële administratie en het bestuur van Stichting Stop Pesten Nu.


Hoewel de werkzaamheden beperkt zijn, is de taak van de kascommissie essentieel voor het reilen en zeilen van Stichting Stop Pesten Nu. De kascommissie controleert jaarlijks de door het bestuur en/of administrateur opgestelde jaarstukken van het boekjaar. Alle inkomsten en uitgaven moeten op de juiste manier geregistreerd, verwerkt en geboekt zijn, want elke uitgave moet verantwoord kunnen worden. De kascommissie controleert ook de begin- en eindsaldi op de bankrekening(en). Indien er onduidelijkheden zijn, geeft de administrateur tekst en uitleg.


Als lid van een kascommissie hoef je geen financieel expert te zijn. Wel is het handig als je iets weet van de opbouw van een financiële administratie en van een financiële verantwoording. Je moet namelijk wel kunnen bepalen of de financiële gegevens toegankelijk en volledig zijn.


De functie is onbezoldigd (op vrijwilligersbasis), onkosten kunnen in overleg worden vergoed. Periode en aantal uren in overleg en naar wens.Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stichting Stop Pesten Nu

Kennis-, expertisecentrum met uitgebreide kennisbank over Pesten & Online pesten (cyberpesten - Erkend Goed Doel CBF keurmerk + ANBI.

Dit willen wij oplossen
Wij willen het aantal mensen dat wordt gepest in Nederland laten afnemen door kennis en inzichten over het aanpakken van pesten en online pesten (cyberpesten) te verspreiden zodat bewustwording wordt gecreëerd. En het aantal mensen dat opstaat tegen pesten en ingrijpt vergroten.

Dit willen wij bereiken
Bewustwording over pestgedrag draagt bij aan effectieve afname van pesten. Door kennis over pestgedrag te verspreiden binnen organisaties, scholen en sportclubs waarin mensen worden of zijn gepest, wordt de urgentie om het te bestrijden inzichtelijk.

Slachtoffers van pesten sturen ons dagelijks berichten dat ze zich door ons gesteund, gehoord en gezien voelen en hier zijn wij ontzettend blij mee. Want daar doen wij het uiteindelijk allemaal voor. Iedere keer als wij dit horen geeft ons nog meer kracht & passie om door te blijven gaan. Wij zijn de stem voor alle slachtoffers van pesten in Nederland die onze stem kunnen gebruiken.

Onze volledige website is door de Koninklijke Bibliotheek (KB) opgenomen als Digitaal Wereld Erfgoed bij UNESCO (Charter on the Preservation of the Digital Heritage) en hiermee is onze website sitevinternationaal erkend.