Skip Sidebar

Over ons

Stichting Stop Pesten Nu (CBF Erkend Goed Doel) is hèt informatie-, expertise en kenniscentrum van Nederland met een uitgebreide kennisbank gericht op pesten en online pesten (cyberpesten) ...

OnderwijsZorg & WelzijnKinderen & Jongeren
Deel

2 leden voor de kascommissie

1–2 uur/week
Zutphenseweg 6, 7418 AJ Deventer, Nederland
Sociale rechtvaardigheid en ongelijkheidOnderwijsZorg & Welzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#36549
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Stichting-Stop-Pesten-Nu/activiteiten/2-leden-voor-de-kascommissie/36549 om je aan te melden

Samenvatting

Houd jij ons scherp? Dan zoeken wij jou als lid kascommissie van Stichting Stop Pesten Nu!

Uitgebreide omschrijving

Wij zoeken een tweetal leden voor onze kascommissie, de cijfers van 2020 zijn door de huidige kascommissie gecontroleerd en voor de cijfers van 2021 zijn wij vast op zoek naar nieuwe leden. De huidige leden maken nu onderdeel uit van onze Raad van Toezicht en vinden het fijner als zij op die taak verder kunnen focussen en dragen het kascommissieschap graag over.


De kascommissie van Stichting Stop Pesten NU, ook wel de kas-controle-commissie genoemd, is verantwoordelijk voor de toezicht en controle op de financiële administratie en boekhouding, en werkt hierin nauw samen met de financiële administratie en het bestuur van Stichting Stop Pesten Nu.


Hoewel de werkzaamheden beperkt zijn, is de taak van de kascommissie essentieel voor het reilen en zeilen van Stichting Stop Pesten Nu. De kascommissie controleert jaarlijks de door het bestuur en/of administrateur opgestelde jaarstukken van het boekjaar. Alle inkomsten en uitgaven moeten op de juiste manier geregistreerd, verwerkt en geboekt zijn, want elke uitgave moet verantwoord kunnen worden. De kascommissie controleert ook de begin- en eindsaldi op de bankrekening(en). Indien er onduidelijkheden zijn, geeft de administrateur tekst en uitleg.


Als lid van een kascommissie hoef je geen financieel expert te zijn. Wel is het handig als je iets weet van de opbouw van een financiële administratie en van een financiële verantwoording. Je moet namelijk wel kunnen bepalen of de financiële gegevens toegankelijk en volledig zijn.


De functie is onbezoldigd (op vrijwilligersbasis), onkosten kunnen in overleg worden vergoed. Periode en aantal uren in overleg en naar wens.Hoe kom ik er?

Over Stichting Stop Pesten Nu

Stichting Stop Pesten Nu (CBF Erkend Goed Doel) is hèt informatie-, expertise en kenniscentrum van Nederland met een uitgebreide kennisbank gericht op pesten en online pesten (cyberpesten).

Naast alle informatie, tools, lesmaterialen, downloads en tips worden onze workshops, studiedagen, gastlessen, ouderavonden, gastspreker en voorlichtingen verzorgd door Stop Pesten Nu Opleiding & Training
Slachtoffers van pesten sturen ons dagelijks berichten dat ze zich door ons gesteund, gehoord en gezien voelen en hier zijn wij ontzettend blij mee. Want door doen wij het uiteindelijk allemaal voor. Iedere keer als wij dit horen geeft ons nog meer kracht en passie om door te blijven gaan. Wij zijn de stem voor alle slachtoffers van pesten in Nederland die onze stem kunnen gebruiken. Wij staan op de bres, elke dag weer om mensen bewust te maken dat pesten echt schadelijke gevolgen heeft niet alleen voor de gepeste maar voor de gehele groep.
Het beste tegengif bij pesten: Een goede sfeer in de groep is het beste tegengif. De pester en meelopers stoppen pas echt als zij geen aandacht meer krijgen van de groep. ​Breng het juiste tegengif in en pak het pesten aan met de hele groep, klas of team! Wij hebben heel veel informatie op de website per doelgroep & uiteraard kunnen wij jullie hier ook mee helpen!
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit