Skip Sidebar

Over ons

Stichting Stop Pesten Nu (CBF Erkend Goed Doel) is hèt informatie-, expertise en kenniscentrum van Nederland met een uitgebreide kennisbank gericht op pesten en online pesten (cyberpesten) ...

OnderwijsZorg & WelzijnKinderen & Jongeren
Deel

Beleidsmedewerker

4 uur/week
Zutphenseweg 31b, 7418 AH Deventer, Netherlands
Administratie
Sociale rechtvaardigheid en ongelijkheidOnderwijsZorg & Welzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#28254
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Stichting-Stop-Pesten-Nu/activiteiten/Beleidsmedewerker/28254 om je aan te melden

Uitgebreide omschrijving

Wij zijn op zoek naar een beleidsmedewerker die beleidsstukken wil schrijven met betrekking tot de toekomstvisie van de Stichting en er op toe wil zien dat dit correct wordt uitgevoerd. Voel jij je betrokken bij dit onderwerp en wil je meedenken over hoe de Stichting in de toekomst nog meer kan doen om het pesten te stoppen dan ben jij degene die we zoeken.

Werktijden

zelf in te vullen

BijzondereVoorwaarden

Het is verplicht om een Verklaring Omtrent Goed Gedrag te overleggen, kun je dit niet dan heeft het geen zin om te reageren.
Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Stichting Stop Pesten Nu

Over Stichting Stop Pesten Nu

Stichting Stop Pesten Nu (CBF Erkend Goed Doel) is hèt informatie-, expertise en kenniscentrum van Nederland met een uitgebreide kennisbank gericht op pesten en online pesten (cyberpesten).

Naast alle informatie, tools, lesmaterialen, downloads en tips worden onze workshops, studiedagen, gastlessen, ouderavonden, gastspreker en voorlichtingen verzorgd door Stop Pesten Nu Opleiding & Training
Slachtoffers van pesten sturen ons dagelijks berichten dat ze zich door ons gesteund, gehoord en gezien voelen en hier zijn wij ontzettend blij mee. Want door doen wij het uiteindelijk allemaal voor. Iedere keer als wij dit horen geeft ons nog meer kracht en passie om door te blijven gaan. Wij zijn de stem voor alle slachtoffers van pesten in Nederland die onze stem kunnen gebruiken. Wij staan op de bres, elke dag weer om mensen bewust te maken dat pesten echt schadelijke gevolgen heeft niet alleen voor de gepeste maar voor de gehele groep.
Het beste tegengif bij pesten: Een goede sfeer in de groep is het beste tegengif. De pester en meelopers stoppen pas echt als zij geen aandacht meer krijgen van de groep. ​Breng het juiste tegengif in en pak het pesten aan met de hele groep, klas of team! Wij hebben heel veel informatie op de website per doelgroep & uiteraard kunnen wij jullie hier ook mee helpen!
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit