Skip Sidebar

Over ons

Kennis-, expertisecentrum met uitgebreide kennisbank over Pesten & Online pesten (cyberpesten - Erkend Goed Doel CBF keurmerk + ANBI.

Dit willen wij oplossen
Wij willen het aantal mensen dat wordt ...

OnderwijsWelzijnKinderen & Jongeren
Deel

Coördinator vrijwilligers

4 uur/week
Zutphenseweg 31b, 7418 AH Deventer, Netherlands
Coördineren
Sociale rechtvaardigheidOnderwijsWelzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Deel activiteit
#28272
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Stichting-Stop-Pesten-Nu/activiteiten/Coordinator-vrijwilligers/28272 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

De Coördinator vrijwilligers is verantwoordelijk voor een juiste taakverdeling en planning onder de vrijwilligers. Het actief bewaken van projecten en processen is hierbij essentieel.

Werktijden

Geen vaste werktijden. Wel zouden wij het prettig vinden om 1 maal in de week op kantoor te werken.

BijzondereVoorwaarden

Taken • Direct contact met oprichtster van de stichting betreffende projecten • Inventarisatie projecten en benodigde vrijwilligers • Roosterplanning maken • Eerste aanspreekpunt voor vrijwilligers en stagiaires • Zorgdragen voor een juiste afstemming met collega coördinatoren • In overleg met P&O uitzetten van vacatures • Organiseren van bijeenkomsten voor betrokken vrijwilligers en stagiaires • Gevraagd en ongevraagd advies geven op het gebied van beleid en procesverbetering
Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Stichting Stop Pesten Nu
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Deel activiteit

Over Stichting Stop Pesten Nu

Kennis-, expertisecentrum met uitgebreide kennisbank over Pesten & Online pesten (cyberpesten - Erkend Goed Doel CBF keurmerk + ANBI.

Dit willen wij oplossen
Wij willen het aantal mensen dat wordt gepest in Nederland laten afnemen door kennis en inzichten over het aanpakken van pesten en online pesten (cyberpesten) te verspreiden zodat bewustwording wordt gecreëerd. En het aantal mensen dat opstaat tegen pesten en ingrijpt vergroten.

Dit willen wij bereiken
Bewustwording over pestgedrag draagt bij aan effectieve afname van pesten. Door kennis over pestgedrag te verspreiden binnen organisaties, scholen en sportclubs waarin mensen worden of zijn gepest, wordt de urgentie om het te bestrijden inzichtelijk.

Slachtoffers van pesten sturen ons dagelijks berichten dat ze zich door ons gesteund, gehoord en gezien voelen en hier zijn wij ontzettend blij mee. Want daar doen wij het uiteindelijk allemaal voor. Iedere keer als wij dit horen geeft ons nog meer kracht & passie om door te blijven gaan. Wij zijn de stem voor alle slachtoffers van pesten in Nederland die onze stem kunnen gebruiken.

Onze volledige website is door de Koninklijke Bibliotheek (KB) opgenomen als Digitaal Wereld Erfgoed bij UNESCO (Charter on the Preservation of the Digital Heritage) en hiermee is onze website sitevinternationaal erkend.