Skip Sidebar

Over ons

Stichting Stop Pesten Nu (CBF Erkend Goed Doel) is hèt informatie-, expertise en kenniscentrum van Nederland met een uitgebreide kennisbank gericht op pesten en online pesten (cyberpesten) ...

OnderwijsZorg & WelzijnKinderen & Jongeren
Deel

Fondsenwerving (vrijwilliger)

3 uur/week
Zutphenseweg 6, 7418 AJ Deventer, Nederland
Marketing & Communicatie
Sociale rechtvaardigheid en ongelijkheidOnderwijsZorg & Welzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen10 plaatsen over.
Deel activiteit
#40190
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Stichting-Stop-Pesten-Nu/activiteiten/Fondsenwerving-vrijwilliger/40190 om je aan te melden

Samenvatting

Fondsenwerver met commerciële of sales achtergrond die ons kan helpen met het vinden van de middelen tbv onze doelstellingen

Uitgebreide omschrijving

We zoeken een fondsenwerver met commerciële achtergrond die ons kan helpen met het vinden en verkrijgen van de middelen die nodig zijn om onze doelen te realiseren.


Heb jij HEAO of een vergelijkbare financieel administratieve achtergrond, of heb je ervaring met fondsenwerving, ben je enthousiast, ondernemend en creatief, communicatief sterk in zowel schrift als woord, en je houdt van netwerken, dan zijn we op zoek naar jou.


Je bepaalt zelf wanneer en hoeveel uren je kunt besteden (minimale beschikbaarheid 2 à 3 uur per week) en je onkosten worden vergoed.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Stichting Stop Pesten Nu

Over Stichting Stop Pesten Nu

Stichting Stop Pesten Nu (CBF Erkend Goed Doel) is hèt informatie-, expertise en kenniscentrum van Nederland met een uitgebreide kennisbank gericht op pesten en online pesten (cyberpesten).

Naast alle informatie, tools, lesmaterialen, downloads en tips worden onze workshops, studiedagen, gastlessen, ouderavonden, gastspreker en voorlichtingen verzorgd door Stop Pesten Nu Opleiding & Training
Slachtoffers van pesten sturen ons dagelijks berichten dat ze zich door ons gesteund, gehoord en gezien voelen en hier zijn wij ontzettend blij mee. Want door doen wij het uiteindelijk allemaal voor. Iedere keer als wij dit horen geeft ons nog meer kracht en passie om door te blijven gaan. Wij zijn de stem voor alle slachtoffers van pesten in Nederland die onze stem kunnen gebruiken. Wij staan op de bres, elke dag weer om mensen bewust te maken dat pesten echt schadelijke gevolgen heeft niet alleen voor de gepeste maar voor de gehele groep.
Het beste tegengif bij pesten: Een goede sfeer in de groep is het beste tegengif. De pester en meelopers stoppen pas echt als zij geen aandacht meer krijgen van de groep. ​Breng het juiste tegengif in en pak het pesten aan met de hele groep, klas of team! Wij hebben heel veel informatie op de website per doelgroep & uiteraard kunnen wij jullie hier ook mee helpen!
Deze vrijwilligersvacature is verlopen10 plaatsen over.
Deel activiteit