Skip Sidebar

Over ons

Stichting Stop Pesten Nu (CBF Erkend Goed Doel) is hèt informatie-, expertise en kenniscentrum van Nederland met een uitgebreide kennisbank gericht op pesten en online pesten (cyberpesten) ...

OnderwijsZorg & WelzijnKinderen & Jongeren
Deel

Medewerker Communicatie & PR

4–5 uur/week
Zutphenseweg 6, 7418 AJ Deventer, Nederland
Sociale rechtvaardigheid en ongelijkheidOnderwijsZorg & Welzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#29843
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Stichting-Stop-Pesten-Nu/activiteiten/Medewerker-Communicatie--PR/29843 om je aan te melden

Samenvatting

Weet jij precies hoe je onze doelgroep moeten aanspreken met originele, informatieve en boeiende teksten? Stop Pesten Nu!

Uitgebreide omschrijving

Ben jij een enthousiaste vrijwilliger die voldoet aan onderstaand functieprofiel, dan zijn we op zoek naar jou.

Medewerker PR & Communicatie

Waar wij ons voor inzetten:

Stichting Stop Pesten Nu (SPN) organiseert verschillende soorten bijeenkomsten gericht op preventie en voorlichting met als doel om pesten te bestrijden. Het is namelijk belangrijk om alle partijen die te maken kunnen krijgen met pesten voor te lichten. Allemaal kunnen zij op hun eigen manier Stop! leren zeggen tegen pesten.

Weet jij precies hoe je onze doelgroep moeten aanspreken met originele, informatieve en boeiende teksten? Wil jij jouw kennis en ervaring inzetten voor meer bewustwording dat pesten moet stoppen? Dan ben je bij ons zeer welkom. Om ons team te versterken en de hieronder genoemde activiteiten uit te voeren zijn wij op zoek naar een medewerker communicatie en vormgeving.


TAKEN

  • Schrijven en redigeren van teksten voor publicaties;
  • Vormgeven van publicaties (jaarverslag, folder, nieuwsbrief);
  • Vertalen van ideeën naar communicatieplannen;
  • Promoten van Stichting Stop Pesten NU en haar werkzaamheden;
  • Verzorgen van de communicatie rondom trainingen;
  • Schrijven en versturen van persberichten;
  • Meedenken en adviseren over interne en externe communicatie.


-eisen

  • algemeen theoretische en praktische kennis op het gebied van PR & marketing, communicatie en vormgeving op MBO of HBO niveau
  • zeer goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Woonachtig in Deventer of omgeving


Aantal uren per week:

Wij zoeken iemand die zich maximaal 4 uur per week in wil zetten voor onze Stichting. De werktijden kun je zelf bepalen.


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Over Stichting Stop Pesten Nu

Stichting Stop Pesten Nu (CBF Erkend Goed Doel) is hèt informatie-, expertise en kenniscentrum van Nederland met een uitgebreide kennisbank gericht op pesten en online pesten (cyberpesten).

Naast alle informatie, tools, lesmaterialen, downloads en tips worden onze workshops, studiedagen, gastlessen, ouderavonden, gastspreker en voorlichtingen verzorgd door Stop Pesten Nu Opleiding & Training
Slachtoffers van pesten sturen ons dagelijks berichten dat ze zich door ons gesteund, gehoord en gezien voelen en hier zijn wij ontzettend blij mee. Want door doen wij het uiteindelijk allemaal voor. Iedere keer als wij dit horen geeft ons nog meer kracht en passie om door te blijven gaan. Wij zijn de stem voor alle slachtoffers van pesten in Nederland die onze stem kunnen gebruiken. Wij staan op de bres, elke dag weer om mensen bewust te maken dat pesten echt schadelijke gevolgen heeft niet alleen voor de gepeste maar voor de gehele groep.
Het beste tegengif bij pesten: Een goede sfeer in de groep is het beste tegengif. De pester en meelopers stoppen pas echt als zij geen aandacht meer krijgen van de groep. ​Breng het juiste tegengif in en pak het pesten aan met de hele groep, klas of team! Wij hebben heel veel informatie op de website per doelgroep & uiteraard kunnen wij jullie hier ook mee helpen!
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit