Skip Sidebar

Over ons

Kennis-, expertisecentrum met uitgebreide kennisbank over Pesten & Online pesten (cyberpesten - Erkend Goed Doel CBF keurmerk + ANBI.

Dit willen wij oplossen
Wij willen het aantal mensen dat wordt ...

OnderwijsWelzijnKinderen & Jongeren
Deel

Medewerker Risicoinventarisatie

4 uur/week
Zutphenseweg 31b, 7418 AH Deventer, Netherlands
Administratie
Sociale rechtvaardigheidOnderwijsWelzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen
Deel activiteit
#28257
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Stichting-Stop-Pesten-Nu/activiteiten/Medewerker-Risicoinventarisatie/28257 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Wij zijn op zoek naar een medewerker risico inventarisatie die de risico’s van de Stichting in kaart brengt en deze evalueert. De nadruk zal hierbij liggen op veiligheid en omgangscultuur binnen de Stichting. Heb jij ervaring op dit gebied en spreekt het onderwerp je aan dan ben jij degene die we zoeken.

Werktijden

zelf in te vullen

BijzondereVoorwaarden

Het is verplicht om een Verklaring Omtrent Goed Gedrag te overleggen, kun je dit niet dan heeft het geen zin om te reageren
Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Stichting Stop Pesten Nu

Over Stichting Stop Pesten Nu

Kennis-, expertisecentrum met uitgebreide kennisbank over Pesten & Online pesten (cyberpesten - Erkend Goed Doel CBF keurmerk + ANBI.

Dit willen wij oplossen
Wij willen het aantal mensen dat wordt gepest in Nederland laten afnemen door kennis en inzichten over het aanpakken van pesten en online pesten (cyberpesten) te verspreiden zodat bewustwording wordt gecreëerd. En het aantal mensen dat opstaat tegen pesten en ingrijpt vergroten.

Dit willen wij bereiken
Bewustwording over pestgedrag draagt bij aan effectieve afname van pesten. Door kennis over pestgedrag te verspreiden binnen organisaties, scholen en sportclubs waarin mensen worden of zijn gepest, wordt de urgentie om het te bestrijden inzichtelijk.

Slachtoffers van pesten sturen ons dagelijks berichten dat ze zich door ons gesteund, gehoord en gezien voelen en hier zijn wij ontzettend blij mee. Want daar doen wij het uiteindelijk allemaal voor. Iedere keer als wij dit horen geeft ons nog meer kracht & passie om door te blijven gaan. Wij zijn de stem voor alle slachtoffers van pesten in Nederland die onze stem kunnen gebruiken.

Onze volledige website is door de Koninklijke Bibliotheek (KB) opgenomen als Digitaal Wereld Erfgoed bij UNESCO (Charter on the Preservation of the Digital Heritage) en hiermee is onze website sitevinternationaal erkend.
Deze vrijwilligersvacature is verlopen
Deel activiteit