Skip Sidebar

Over ons

Stichting Stop Pesten Nu (CBF Erkend Goed Doel) is hèt informatie-, expertise en kenniscentrum van Nederland met een uitgebreide kennisbank gericht op pesten en online pesten (cyberpesten) ...

OnderwijsZorg & WelzijnKinderen & Jongeren
Deel

Senior Consultant Publieke Sector (vrijwilliger)

3 uur/week
Zutphenseweg 6, 7418 AJ Deventer, Nederland
Marketing & Communicatie
Sociale rechtvaardigheid en ongelijkheidOnderwijsZorg & Welzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen10 plaatsen over.
Deel activiteit
#40189
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Stichting-Stop-Pesten-Nu/activiteiten/Senior-Consultant-Publieke-Sector-vrijwilliger/40189 om je aan te melden

Samenvatting

Hebben subsidies, fondsen en fiscale regelingen voor jou geen geheimen? Heb je een mooi netwerk en ben je klaar voor een nieuwe (vrijwillige) uitdaging?

Uitgebreide omschrijving

Met je kennis en vaardigheden bestrijk je het complete subsidieproces. Je bent inhoudelijk sterk, weet opdrachtgevers en subsidiënten aan je te binden en enthousiasmeert de mensen met wie je werkt. Bovenal ben je een doener.


Opdrachtgevers en collega's kunnen op je bouwen. Samen met je team bedien je opdrachtgevers naar tevredenheid.


Geen dag uit het leven van een senior consultant voor de publieke sector is hetzelfde. Je bent als allround subsidiespecialist betrokken bij een bijzonder divers scala aan projecten en subsidietrajecten. Continue zet je je in om de ambities van Stichting Stop Pesten Nu waar te maken.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Stichting Stop Pesten Nu
Vrijwilligerswerk in Deventer > Deventer Activiteiten > Stichting Stop Pesten Nu > Senior Consultant Publieke Sector (vrijwilliger)

Over Stichting Stop Pesten Nu

Stichting Stop Pesten Nu (CBF Erkend Goed Doel) is hèt informatie-, expertise en kenniscentrum van Nederland met een uitgebreide kennisbank gericht op pesten en online pesten (cyberpesten).

Naast alle informatie, tools, lesmaterialen, downloads en tips worden onze workshops, studiedagen, gastlessen, ouderavonden, gastspreker en voorlichtingen verzorgd door Stop Pesten Nu Opleiding & Training
Slachtoffers van pesten sturen ons dagelijks berichten dat ze zich door ons gesteund, gehoord en gezien voelen en hier zijn wij ontzettend blij mee. Want door doen wij het uiteindelijk allemaal voor. Iedere keer als wij dit horen geeft ons nog meer kracht en passie om door te blijven gaan. Wij zijn de stem voor alle slachtoffers van pesten in Nederland die onze stem kunnen gebruiken. Wij staan op de bres, elke dag weer om mensen bewust te maken dat pesten echt schadelijke gevolgen heeft niet alleen voor de gepeste maar voor de gehele groep.
Het beste tegengif bij pesten: Een goede sfeer in de groep is het beste tegengif. De pester en meelopers stoppen pas echt als zij geen aandacht meer krijgen van de groep. ​Breng het juiste tegengif in en pak het pesten aan met de hele groep, klas of team! Wij hebben heel veel informatie op de website per doelgroep & uiteraard kunnen wij jullie hier ook mee helpen!
Deze vrijwilligersvacature is verlopen10 plaatsen over.
Deel activiteit