Skip Sidebar

Over ons

Kennis-, expertisecentrum met uitgebreide kennisbank over Pesten & Online pesten (cyberpesten - Erkend Goed Doel CBF keurmerk + ANBI.

Dit willen wij oplossen
Wij willen het aantal mensen dat wordt ...

OnderwijsWelzijnKinderen & Jongeren
Deel

Vacature Content manager (vrijwilliger)

4–8 uur/week
Zutphenseweg 6, 7418 AJ Deventer, Nederland
Sociale rechtvaardigheidOnderwijsWelzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#29842
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Stichting-Stop-Pesten-Nu/activiteiten/Vacature-Content-manager-vrijwilliger/29842 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als content manager beheer je de inhoud (content) van onze website. Behalve tekst kan het ook gaan om andere onderdelen, zoals video's en foto's.

Uitgebreide omschrijving

Content manager 

Waar wij ons voor inzetten:  

Stichting Stop Pesten Nu (SPN) organiseert verschillende soorten bijeenkomsten gericht op preventie en voorlichting met als doel om pesten te bestrijden. Het is namelijk belangrijk om alle partijen die te maken kunnen krijgen met pesten voor te lichten. Allemaal kunnen zij op hun eigen manier  Stop! leren zeggen tegen pesten.  


Functie-omschrijving:  

Als manager beheer je de inhoud (content) van onze website. Behalve tekst kan het ook gaan om andere onderdelen, zoals video's en foto's. Een andere taak is het redigeren van teksten die de webredacteuren aanleveren, maar het is ook mogelijk dat je zelf teksten schrijft. Behalve voor passende teksten, zorgt de content manager er ook voor dat de website de doelgroep aanspreekt. Dat kan bijvoorbeeld door het ontwikkelen van de juiste rubrieken en vormgeving. 


Functie-eisen:  

Naast een relevante opleiding op MBO of HBO niveau heb je een aantal jaren werkervaring. Woonachtig in Deventer of omgeving 

Aantal uren per week:  

Wij zoeken iemand die zich maximaal 4 uur per week in wil zetten voor onze Stichting. De werktijden kun je zelf bepalen . 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Over Stichting Stop Pesten Nu

Kennis-, expertisecentrum met uitgebreide kennisbank over Pesten & Online pesten (cyberpesten - Erkend Goed Doel CBF keurmerk + ANBI.

Dit willen wij oplossen
Wij willen het aantal mensen dat wordt gepest in Nederland laten afnemen door kennis en inzichten over het aanpakken van pesten en online pesten (cyberpesten) te verspreiden zodat bewustwording wordt gecreëerd. En het aantal mensen dat opstaat tegen pesten en ingrijpt vergroten.

Dit willen wij bereiken
Bewustwording over pestgedrag draagt bij aan effectieve afname van pesten. Door kennis over pestgedrag te verspreiden binnen organisaties, scholen en sportclubs waarin mensen worden of zijn gepest, wordt de urgentie om het te bestrijden inzichtelijk.

Slachtoffers van pesten sturen ons dagelijks berichten dat ze zich door ons gesteund, gehoord en gezien voelen en hier zijn wij ontzettend blij mee. Want daar doen wij het uiteindelijk allemaal voor. Iedere keer als wij dit horen geeft ons nog meer kracht & passie om door te blijven gaan. Wij zijn de stem voor alle slachtoffers van pesten in Nederland die onze stem kunnen gebruiken.

Onze volledige website is door de Koninklijke Bibliotheek (KB) opgenomen als Digitaal Wereld Erfgoed bij UNESCO (Charter on the Preservation of the Digital Heritage) en hiermee is onze website sitevinternationaal erkend.
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit