Skip Sidebar

Over ons

Kennis-, expertisecentrum met uitgebreide kennisbank over Pesten & Online pesten (cyberpesten - Erkend Goed Doel CBF keurmerk + ANBI.

Dit willen wij oplossen
Wij willen het aantal mensen dat wordt ...

OnderwijsWelzijnKinderen & Jongeren
Deel

Vertrouwenspersoon

1 uur/week
Zutphenseweg 31b, 7418 AH Deventer, Netherlands
HulpverleningZorg
Sociale rechtvaardigheidOnderwijsWelzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen1 plaats over.
Deel activiteit
#28252
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Stichting-Stop-Pesten-Nu/activiteiten/Vertrouwenspersoon/28252 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Wij zijn op zoek naar een integere vertrouwenspersoon Indien er zaken zijn die niet naar wens verlopen binnen Stichting Stop Pesten Nu is, moet er voor de cliënten en medewerkers iemand zijn die zijn/haar klachten aanhoort. De vertrouwenspersoon probeert niet zozeer een oplossing te zoeken voor het probleem, maar geeft de cliënt/medewerker de gelegenheid zijn/haar probleem met hem/haar te bespreken en adviseert de cliënt/medewerker indien wenselijk. Kernpunten van de functie van de vertrouwenspersoon zijn: • Een vertrouwenspersoon heeft een bepaalde geheimhoudingsplicht. • Bij een vertrouwenspersoon kan iemand terecht om alleen zijn/haar verhaal kwijt te kunnen, zonder dat per definitie iets mee gedaan moet worden. • Een vertrouwenspersoon staat aan de zijde van de cliënt/medewerker. Voor deze vrijwilligersvacature zijn wij op zoek naar iemand die goed kan omgaan met vertrouwelijke informatie, voldoende empathie bezit, een luisterend oor kan bieden, kan bijstaan indien de cliënt dat wenst en de balans kan bewaren tussen voldoende distantie van de organisatie om onafhankelijk genoeg te blijven en anderzijds betrokkenheid kan tonen. Het is verplicht om een Verklaring Omtrent Goed Gedrag te overleggen, kun je dit niet dan heeft het geen zin om te reageren.

Werktijden

zelf in te vullen

BijzondereVoorwaarden

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Stichting Stop Pesten Nu

Over Stichting Stop Pesten Nu

Kennis-, expertisecentrum met uitgebreide kennisbank over Pesten & Online pesten (cyberpesten - Erkend Goed Doel CBF keurmerk + ANBI.

Dit willen wij oplossen
Wij willen het aantal mensen dat wordt gepest in Nederland laten afnemen door kennis en inzichten over het aanpakken van pesten en online pesten (cyberpesten) te verspreiden zodat bewustwording wordt gecreëerd. En het aantal mensen dat opstaat tegen pesten en ingrijpt vergroten.

Dit willen wij bereiken
Bewustwording over pestgedrag draagt bij aan effectieve afname van pesten. Door kennis over pestgedrag te verspreiden binnen organisaties, scholen en sportclubs waarin mensen worden of zijn gepest, wordt de urgentie om het te bestrijden inzichtelijk.

Slachtoffers van pesten sturen ons dagelijks berichten dat ze zich door ons gesteund, gehoord en gezien voelen en hier zijn wij ontzettend blij mee. Want daar doen wij het uiteindelijk allemaal voor. Iedere keer als wij dit horen geeft ons nog meer kracht & passie om door te blijven gaan. Wij zijn de stem voor alle slachtoffers van pesten in Nederland die onze stem kunnen gebruiken.

Onze volledige website is door de Koninklijke Bibliotheek (KB) opgenomen als Digitaal Wereld Erfgoed bij UNESCO (Charter on the Preservation of the Digital Heritage) en hiermee is onze website sitevinternationaal erkend.
Deze vrijwilligersvacature is verlopen1 plaats over.
Deel activiteit