Skip Sidebar

Over ons

Kennis-, expertisecentrum met uitgebreide kennisbank over Pesten & Online pesten (cyberpesten - Erkend Goed Doel CBF keurmerk + ANBI.

Dit willen wij oplossen
Wij willen het aantal mensen dat wordt ...

OnderwijsZorg & WelzijnKinderen & Jongeren
Deel

Vrijwilligers voor Landelijke Dag tegen Pesten

Een dag · 7 uur
Zutphenseweg 31b, 7418 AH Deventer, Netherlands
Organiseren
Sociale rechtvaardigheid en ongelijkheidOnderwijsZorg & Welzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen8 plaatsen over.
Deel activiteit
#28197
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Stichting-Stop-Pesten-Nu/activiteiten/Vrijwilligers-voor-Landelijke-Dag-tegen-Pesten/28197 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Vind je het leuk om tijdens de Landelijke Dag tegen Pesten op 19 april a.s. te helpen bij de diverse activiteiten in de binnenstad van Deventer, dan zijn we op zoek naar jou.

Werktijden

19 april van 9.00 tot ongeveer 17.00 uur

BijzondereVoorwaarden

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Stichting Stop Pesten Nu
Vrijwilligerswerk in Deventer > Deventer Activiteiten > Stichting Stop Pesten Nu > Vrijwilligers voor Landelijke Dag tegen Pesten

Over Stichting Stop Pesten Nu

Kennis-, expertisecentrum met uitgebreide kennisbank over Pesten & Online pesten (cyberpesten - Erkend Goed Doel CBF keurmerk + ANBI.

Dit willen wij oplossen
Wij willen het aantal mensen dat wordt gepest in Nederland laten afnemen door kennis en inzichten over het aanpakken van pesten en online pesten (cyberpesten) te verspreiden zodat bewustwording wordt gecreëerd. En het aantal mensen dat opstaat tegen pesten en ingrijpt vergroten.

Dit willen wij bereiken
Bewustwording over pestgedrag draagt bij aan effectieve afname van pesten. Door kennis over pestgedrag te verspreiden binnen organisaties, scholen en sportclubs waarin mensen worden of zijn gepest, wordt de urgentie om het te bestrijden inzichtelijk.

Slachtoffers van pesten sturen ons dagelijks berichten dat ze zich door ons gesteund, gehoord en gezien voelen en hier zijn wij ontzettend blij mee. Want daar doen wij het uiteindelijk allemaal voor. Iedere keer als wij dit horen geeft ons nog meer kracht & passie om door te blijven gaan. Wij zijn de stem voor alle slachtoffers van pesten in Nederland die onze stem kunnen gebruiken.

Onze volledige website is door de Koninklijke Bibliotheek (KB) opgenomen als Digitaal Wereld Erfgoed bij UNESCO (Charter on the Preservation of the Digital Heritage) en hiermee is onze website sitevinternationaal erkend.
Deze vrijwilligersvacature is verlopen8 plaatsen over.
Deel activiteit