Skip Sidebar

Over ons

Speciaal opgeleide minipaarden worden ingezet als emotioneel support dier en geven een maatschappelijke en ondersteunende rol aan mensen in zorgcentra, ziekenhuizen, gehandicaptenzorg, kindcentra, GGZ ...

Zorg & WelzijnMensen met een beperkingDierenwelzijn
Deel

Drukwerk, sponsoren en contacten onderhouden, kaartje sturen..

4 uur/week
Vestdijkgaarde 24, 7414 VM Deventer, Netherlands
Organiseren
Zorg & WelzijnMensen met een beperkingDierenwelzijn
2 plaatsen over.
Deel activiteit
#29235
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Stichting-Therapiepaardje/activiteiten/Drukwerk-sponsoren-en-contacten-onderhouden-kaartje-sturen/29235 om je aan te melden

Uitgebreide omschrijving

Voor onze stichting zijn we op zoek naar een dame/heer ons helpt bij het onderhouden van contacten en het inplannen van de bezoeken. - Sponsoren bedanken voor hun hulp - De adoptanten op de hoogte houd van hun geadopteerde paardje met foto's, een verhaal en af en toe een leuke gadget.

En 1 of 2x per jaar een dag organiseert waarbij alle adoptanten worden uitgenodigd. - Een kaartje stuurt namens de stichting naar bijvoorbeeld dat zieke kindje wat voor de zoveelste keer in het ziekenhuis ligt. - Uitzoeken en aansturen van drukwerken (gesprekken voeren met drukwerkbedrijven en bestanden aanleveren) - Eventueel uitbreiding van taken.


Je komt bij ons in de stichting als bestuurslid en het zou fijn zijn als je bij de vergaderingen aanwezig bent om zo een binding te krijgen met de stichting.

Werktijden

In overleg

Wij vergaderen 7/8 x per jaar op een zaterdagochtend.

BijzondereVoorwaarden

Bezit van een pc met internetaansluiting om mails te kunnen ontvangen.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Stichting Therapiepaardje
Vrijwilligerswerk in Deventer > Deventer Activiteiten > Stichting Therapiepaardje > Drukwerk, sponsoren en contacten onderhouden, kaartje sturen..

Over Stichting Therapiepaardje

Speciaal opgeleide minipaarden worden ingezet als emotioneel support dier en geven een maatschappelijke en ondersteunende rol aan mensen in zorgcentra, ziekenhuizen, gehandicaptenzorg, kindcentra, GGZ instellingen, penitentiaire inrichtingen, woongroepen en particulieren.\n\nActiviteiten\n\nWij brengen met de kleine paardjes bezoeken door heel Nederland aan veel verschillende instellingen.
2 plaatsen over.
Deel activiteit