Skip Sidebar

Over ons

Voedselbank Deventer wil een bijdrage leveren aan de verzachting van (verborgen) armoede en tegelijkertijd verspilling van voedsel tegengaan. We doen dat door kwalitatief goed eten in te zamelen, om ...

Buurt & omgevingArmoedebestrijdingSociale rechtvaardigheid
Deel

Ben jij de coördinator die we zoeken?

8 uur/week
7414 BA, Deventer, Overijssel, Netherlands
Administratie
Buurt & omgeving
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.3 plaatsen over.
Deel activiteit
#28503
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Voedselbank-Deventer/activiteiten/Ben-jij-de-coordinator-die-we-zoeken/28503 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

De Voedselbank Deventer zoekt coördinatoren voor de bedrijfsvoering, die in teamverband de coördinatie oppakken. Coördineren van inkomende uitgaande goederen. Collega's aansturen de goederen te verdelen voor transport naar collega voedselbanken.Zorgvuldige bedrijfsvoering is in het bijzonder vereist voor het regionale distributiecentrum van de voedselbanken in Salland en Twente, dat gekoppeld is aan de Voedselbank Deventer. De inkomende voedselstroom naar omvang en samenstelling, het voorraadbeheer naar opslag, koelen en vriezen, de verdeling over de aangesloten voedselbanken en de onderliggende registratie zijn bedrijfsprocessen die nauw luisteren. Zowel naar inhoud als naar aansturing.

Werktijden

8.00-12.00 uur

BijzondereVoorwaarden

De voedselbank verstrekt nu nog wekelijks voedsel aan huishoudens met al te lage inkomens. In 2020 zal de omvang van de werkzaamheden toenemen als gevolg van meer klanten en meer voedsel en voedselverstrekking op meerdere dagen per week. Zorgvuldige bedrijfsvoering is in het bijzonder vereist voor het regionale distributiecentrum van de voedselbanken in Salland en Twente, dat gekoppeld is aan de Voedselbank Deventer. De inkomende voedselstroom naar omvang en samenstelling, het voorraadbeheer naar opslag, koelen en vriezen, de verdeling over de aangesloten voedselbanken en de onderliggende registratie zijn bedrijfsprocessen die nauw luisteren. Zowel naar inhoud als naar aansturing.
Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Voedselbank Deventer/Distributiecentrum Salland Twente
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.3 plaatsen over.
Deel activiteit
Vrijwilligerswerk in Deventer > Deventer Activiteiten > Voedselbank Deventer > Ben jij de coördinator die we zoeken?

Over Voedselbank Deventer

Voedselbank Deventer wil een bijdrage leveren aan de verzachting van (verborgen) armoede en tegelijkertijd verspilling van voedsel tegengaan. We doen dat door kwalitatief goed eten in te zamelen, om daar vervolgens voedselpakketten van te maken. Deze pakketten delen we uit aan huishoudens en alleenstaanden die in armoede leven. Daarnaast brengen we de mensen die van de Voedselbank gebruik maken desgewenst in contact met de bestaande sociale loketten.\n\nActiviteiten\n\nVoedselbank Deventer werkt op alle niveaus met vrijwilligers. Het uitvoerende werk bestaat onder meer uit: - Aanvragen van voedselpakketten afhandelen. - Producten vervoeren van en naar Voedselbank Deventer. - Voedselpakketten samenstellen + werkzaamheden in de loods verrichten. - De telefoon beantwoorden, het klantenbestand bijhouden e.d. - Het onderhouden van contacten met leveranciers. - Het verwerven van voedsel om een gevarieerd voedselpakket te kunnen samenstellen. - Het werven van sponsoren, donateurs en andere fondsen om de exploitatie financieel dekkend te krijgen. - Het verzorgen en actueel houden van de social media (website, nieuwsbrieven etc.)