Skip Sidebar

Over ons

Voedselbank Deventer wil een bijdrage leveren aan de verzachting van (verborgen) armoede en tegelijkertijd verspilling van voedsel tegengaan. We doen dat door kwalitatief goed eten in te zamelen, om ...

Buurt & omgevingArmoedebestrijdingSociale rechtvaardigheid
Deel
Vorkheftruckchauffeur

Vorkheftruckchauffeur

Structureel werk · 4–8 uur/week
7414 BA, Deventer, Overijssel, Netherlands
Computer
Buurt & omgeving
Activiteit Delen
Voedselbank Deventer
#72352
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Voedselbank-Deventer/activiteiten/Vorkheftruckchauffeur/72352 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Bij het Regionaal Distributie Centrum (RDC) onderdeel van voedselbank Deventer e.o., komen dagelijks levensmiddelen binnen die verdeeld moeten worden.

Uitgebreide omschrijving

De werkzaamheden:

·        Dagelijks vrachtwagens en/of kleinere busjes lossen en ook weer inpakken als dat nodig is.

·        Ook zorg je met de heftruck dat alles op de plaats komt in het RDC.

·        Alle werkzaamheden worden dagelijks verzorgd samen met een team vrijwilligers.

·        Je werkt mee met de andere loods medewerkers bij het verdelen van producten. Samen met collega’s houd je ook de loods schoon en opgeruimd.

·        De werktijden zijn ma t/m do van 8.00-12.00 uur of 12.00-16.00 uur, op vrijdag zijn de werktijden van 7.00-11.00 uur.

Ben jij dit? 

En heb jij:

·        Zin om één of meerdere dagdelen per week de tijd?

·        Misschien wel een heftruckcertificaat? Of spreekt het je aan daarvoor opgeleid te worden bij het RDC?.

·        Zin om in een team met heftruck chauffeurs te werken zodat je ook kunt invallen in tijden van ziekte en vakantie.

Spreekt he werk van de Voedselbank je aan en heb je zin om met ons mee te helpen? Dan we graag met je in gesprek.

Jenny Osinga vrijwilligerscoördinator [email protected];

Ruud Zondag coördinator RDC [email protected]

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Voedselbank Deventer

Voedselbank Deventer wil een bijdrage leveren aan de verzachting van (verborgen) armoede en tegelijkertijd verspilling van voedsel tegengaan. We doen dat door kwalitatief goed eten in te zamelen, om daar vervolgens voedselpakketten van te maken. Deze pakketten delen we uit aan huishoudens en alleenstaanden die in armoede leven. Daarnaast brengen we de mensen die van de Voedselbank gebruik maken desgewenst in contact met de bestaande sociale loketten.\n\nActiviteiten\n\nVoedselbank Deventer werkt op alle niveaus met vrijwilligers. Het uitvoerende werk bestaat onder meer uit: - Aanvragen van voedselpakketten afhandelen. - Producten vervoeren van en naar Voedselbank Deventer. - Voedselpakketten samenstellen + werkzaamheden in de loods verrichten. - De telefoon beantwoorden, het klantenbestand bijhouden e.d. - Het onderhouden van contacten met leveranciers. - Het verwerven van voedsel om een gevarieerd voedselpakket te kunnen samenstellen. - Het werven van sponsoren, donateurs en andere fondsen om de exploitatie financieel dekkend te krijgen. - Het verzorgen en actueel houden van de social media (website, nieuwsbrieven etc.)