Skip Navigation
Walhalla

Walhalla

Non-profit

Over ons

Walhalla is een jongerenstichting voor jongeren tussen de 15 en 28 jaar. Het bestaat alleen uit vrijwilligers. Een van de doelstellingen is "ontplooiingsmogelijkheden bieden voor jongeren", wat ...

Kunst & cultuurOnderwijsSport & Recreatie
Deel

Vrijwilligerscoördinator

2–4 uur/week
Achter De Muren Zandpoort 20, 7411 GE Deventer, Nederland
Kunst & cultuurOnderwijsSport & Recreatie
#29178
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Walhalla/activiteiten/Vrijwilligerscoordinator/29178 om je aan te melden
SamenvattingAls vrijwilligerscoördinator ben je een aanspreekpunt voor de vrijwilligers van Jongerenstichting Walhalla.
Uitgebreide omschrijving

Wanneer een nieuwe vrijwilliger zich aanmeldt voer je een kennismakingsgesprek met hem of haar. Hierna heb je doorlopend een a tweemaal per jaar een gesprek met jouw vrijwilligers. Hier check je hoe het met de vrijwilliger gaat, zowel in Walhalla als daarbuiten. Je kan samen met je vrijwilliger persoonlijke doelen stellen en helpen deze te behalen. Daarnaast kunnen vrijwilligers een gesprek met je aanvragen wanneer zij vragen, klachten of opmerkingen hebben over alles wat met Walhalla te maken heeft. Je functioneert als vertrouwenspersoon en mediator bij conflicten tussen vrijwilligers.


Aangezien Walhalla een jongeren stichting is zoeken we iemand tussen de 16 en 28 jaar. Als je een functie wilt bekleden bij Walhalla gaan we er van uit dat je naast die functie ook af en toe een avond achter de bar staat en betrokken bent bij wat we doen.

Hoe kom ik er?
Over Walhalla
Walhalla is een jongerenstichting voor jongeren tussen de 15 en 28 jaar. Het bestaat alleen uit vrijwilligers. Een van de doelstellingen is "ontplooiingsmogelijkheden bieden voor jongeren", wat inhoudt dat ze veel kunnen leren bij Walhalla (horeca-ervaring, organiseren, vergaderen). De vrijwilligers van Walhalla bedenken en organiseren de activiteiten waardoor er veel variatie is.
#29178
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Walhalla/activiteiten/Vrijwilligerscoordinator/29178 om je aan te melden