Skip Navigation
Over ons

Zorggroep Solis heeft in Deventer een aantal locaties waar zij zorg bieden. Woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, Wooncomplex St. Jurriën met verpleeghuisappartementen, Woonzorgcentrum De...

Gezondheid & WelzijnOuderenhulp
Deel

Training “Hoe groen goed doet!” wat natuur doet voor gezondheid

Workshop · 17 nov, 01:00 - 21:30
Radboudlaan, 7415 VA Deventer, Nederland
Aanmeldingen sluiten in 24 days.15 plaatsen over.
#28817
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Zorggroep-Solis/activiteiten/28817 om je aan te melden
SamenvattingEr is steeds meer aandacht voor de rol die natuur en groen speelt in de gezondheid van mensen. Wil jij meer handvatten? Meldt je aan voor de training.
Uitgebreide omschrijving

De Deventer zorgorganisaties WZC Humanitas en Zorggroep Solis organiseren in samenwerking met IVN Overijssel een cursus over het thema Natuur en Gezondheid. De training staat open voor iedereen die meer wil weten over hoe je natuur én natuurbeleving in kan zetten voor je eigen en andermans gezondheid.

Er is steeds meer aandacht voor de rol die natuur en groen spelen in de gezondheid van mensen. Ook wetenschappelijk wordt steeds meer bewijslast aangedragen. Groen doet goed!, en natuurbeleving kan een belangrijke bijdrage leveren aan de gezondheid en het welzijn van mensen. Iedereen weet dat misschien wel, maar hoe werkt dat eigenlijk? En hoe kun je met eenvoudige natuurbelevings activiteiten mensen die dat nodig hebben een steuntje in de rug geven?

Woon jij in Deventer? Zou je het leuk vinden iets met de natuur te doen voor mensen die dat ook nodig hebben? Dan is deze training vast iets voor jou.

De training omvat drie dagdelen: twee dinsdagavonden en een zaterdagmorgen, en wordt verzorgd in WZC Humanitas, Radboudlaan 1 te Deventer. De data zijn dinsdagavond 10 november (19:30-21:30), zaterdagochtend 14 november (9:30-12:30) en dinsdagavond 17 november (19:30-21:30).

We houden uiteraard rekening met corona-maatregelen.

Hoe kom ik er?opgave via: https://www.ivn.nl/provincie/overijssel/training-hoe-groen-goed-doet
Deventer > workshops > Zorggroep Solis / Solis Thuiszorg > Training “Hoe groen goed doet!” wat natuur doet voor gezondheid
Over Zorggroep Solis / Solis Thuiszorg
Zorggroep Solis heeft in Deventer een aantal locaties waar zij zorg bieden. Woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, Wooncomplex St. Jurriën met verpleeghuisappartementen, Woonzorgcentrum De Bloemendal, en het Woonzorgcentrum en Verpleeghuis het Groote & Voorster en Woonzorgcentrum Spikvoorde. Zorggroep Solis biedt verschillende activiteiten aan haar bewoners.
·
Aanmeldingen sluiten in 24 days.15 plaatsen over.
#28817
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/Zorggroep-Solis/activiteiten/28817 om je aan te melden