Skip Sidebar

Over ons

De Bibliotheek Deventer is een plek vol verhalen, informatie en inspiratie. Misschien wel zoals je ons al jaren kent. Maar intussen kun je zoveel meer. Met ons en bij ons. Alleen of met anderen ...

Kunst & cultuurSociale rechtvaardigheidBuurt & omgeving
Deel
Gastheer/-vrouw Collectie

Gastheer/-vrouw Collectie

Structureel werk · 4 uur/week
Stromarkt 18, 7411 PK Deventer, Netherlands
Kunst & cultuur
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
de Bibliotheek Deventer
#28378
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/de-Bibliotheek-Deventer/activiteiten/Gastheer-vrouw-Collectie/28378 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Als Gastheer/-vrouw Collectie ben je medeverantwoordelijk voor het opruimen en controleren van onze boeken en andere materialen. Aan de hand van een lijst zoek je gereserveerde materialen op en zet ze klaar. Ook vul je onze displaytafels met de themaboeken aan. Je weet waar de collectie staat en kunt daarom klanten de weg wijzen. Klanten die specifiek naar een titel vragen kun je helpen. Je ondersteunt bij het zoeken in de catalogus en het uitlenen via onze uitleenbalie. Je kunt helpen bij vragen over onze zelfservice apparatuur. Als het nodig is, verwijs je klanten door naar de bibliotheekmedewerker.

Werktijden

ma t/m za tussen 9.00 en 20.00 afhankelijk van de vestiging

BijzondereVoorwaarden

Je hebt oog voor gastvrijheid en servicegerichtheid Je hebt affiniteit met boeken en andere media Je kan protocollen en werkafspraken m.b.t het beheer van de bibliotheek toepassen Je bent klantgericht Je bent accuraat Je bent goed in communicatie en hebt goede kennis van de Nederlandse taal Je bent representatief Minimaal 1 dagdeel per week beschikbaar, mogelijk ook in het weekend Je bent in goede conditie: duwen, tillen en staand werk is geen probleem

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

de Bibliotheek Deventer
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Deventer Activiteiten > de Bibliotheek Deventer > Gastheer/-vrouw Collectie

Over de Bibliotheek Deventer

De Bibliotheek Deventer is een plek vol verhalen, informatie en inspiratie. Misschien wel zoals je ons al jaren kent. Maar intussen kun je zoveel meer. Met ons en bij ons. Alleen of met anderen. De Bibliotheek is een plek om te ontspannen, te ontmoeten, maar ook om zelf iets te organiseren. En er is meer. We zijn ook een plek waar je je kunt ontwikkelen. Waar je om ondersteuning kunt vragen, zodat je mee kunt (blijven) doen.

De wereld verandert snel. De Bibliotheek is en blijft plek waar je hulp en antwoorden vindt. Online en in onze vestigingen. Waar we aandacht hebben voor jouw vragen en jouw verhaal. Maar ook waar je zelf een bijdrage kunt leveren door je kennis, talenten of ideeën met anderen te delen. We zijn een laagdrempelige en gastvrije plek. We zijn jouw Bibliotheek.