Skip Sidebar

Over ons

De Bibliotheek stelt zich tot doel mensen toegang te bieden tot kennis, ze te stimuleren om deel te nemen aan het sociale en culturele leven en ze weerbaar en kritisch te maken. Zij nodigt burgers uit ...

Kunst & cultuur
Deel

Gastheer/-vrouw Zelfservice-uren

4 uur/week
Stromarkt 18, 7411 PK Deventer, Netherlands
Kunst & cultuur
Deze vrijwilligersvacature is verlopen1 plaats over.
Deel activiteit
#28376
Scan me of ga naar www.deventerdoet.nl/o/de-Bibliotheek-Deventer/activiteiten/Gastheer-vrouw-Zelfservice-uren/28376 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Als Gastheer/-vrouw Zelfservice-uren ben je mede het gezicht van de bibliotheek en heb je de rol om bezoekers gastvrij te ontvangen. Je bent het visitekaartje voor bezoekers. Je helpt onze gasten door ze wegwijs te maken in de collectie. Klanten die specifiek naar een titel vragen kun je helpen. Je ondersteunt bij het zoeken in de catalogus en het uitlenen via onze uitleenbalie. Je helpt bij vragen over het gebruik van de selfservice apparatuur. Bij andere vragen wijs je klanten op het tijdstip waarop een bibliotheekmedewerker aanwezig is.

Werktijden

ma t/m vrij tussen 8.30 - 11.30 za-zo tussen 9.00 en 15.00 1 maal per 3 a 4 weken

BijzondereVoorwaarden

Je hebt oog voor gastvrijheid en servicegerichtheid. Je bent proactief en niet bang om op mensen af te stappen. Je bent representatief en communicatief vaardig. Je kan goed samenwerken. Je beheerst de Nederlandse taal. Je bent minimaal een dagdeel per week beschikbaar. Je bent in goede conditie : het werk is vooral staand en lopend.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

de Bibliotheek Deventer

Over de Bibliotheek Deventer

De Bibliotheek stelt zich tot doel mensen toegang te bieden tot kennis, ze te stimuleren om deel te nemen aan het sociale en culturele leven en ze weerbaar en kritisch te maken. Zij nodigt burgers uit met informatie- en kennisvragen naar de bibliotheek te komen. Zij bemiddelt actief tussen de vragen van de klanten en het aanbod aan informatie en biedt ondersteuning bij kennisverwerving. De bibliotheek is een plaats voor culturele vorming en ontmoeting, waar mensen elkaar treffen, en waar verschillende culturen, opvattingen en tradities samenkomen.
Deze vrijwilligersvacature is verlopen1 plaats over.
Deel activiteit