Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk dat bij jou past

Ben jij op zoek naar vrijwilligerswerk? Wil je graag iets doen voor anderen in Deventer? Dan zit je goed bij Deventer Doet!


Op dinsdag, woensdag en donderdag kun je vrijblijvend bij ons binnenlopen van 10.00 tot 14.00 uur voor een goed gesprek over vrijwilligerswerk.


Bekijk onze vacatures en ontdek de vele mogelijkheden.

Lorem ipsum

Weet je nog niet precies wat je wilt doen en welk vrijwilligerswerk er bij je past? Via de talentenscan kom je er achter welk vrijwilligerswerk er bij jou past.

Workshops en cursussen

Ben jij net als wij nooit uitgeleerd? Wil jij jezelf blijven ontwikkelen? Het vrijwilligerscollege en BestuurdersCentraal organiseren workshops waar vast ook iets voor jou bij zit.

Maak een afspraak

Wil je graag iets voor een ander doen maar weet je niet wat? We helpen je graag op weg. Een afspraak hiervoor maken kan telefonisch (0570 - 615 805) of via [email protected]

Telefonische afspraak

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag 9.00 uur tot 17.00 uur op (0570) 615 805.

Wederkerigheid kindplaats

Maak je gebruik van de wederkerigheid kindplaats of wil je hier meer over weten?

Voor jongeren (MDT)

Ben je tussen de 14 en 27 jaar en ben je op zoek naar leuk en uitdagend vrijwilligerswerk of wil je je talenten ontdekken?

Fier&

FIER& gaat voor een dementievriendelijk Deventer, waarin mensen met dementie zoveel mogelijk kunnen meedoen. Op gelijkwaardig niveau en op het gebied wat zij leuk vinden om te doen.

#Meedoen - samen aan de slag

Sinds februari 2017 zetten asielzoekers en statushouders van het COA Schalkhaar zich in als vrijwilliger. Inmiddels zijn al ruim 3000 koppelingen gemaakt.

Maatschappelijke stage

Zoek jij een maatschappelijke stage? MAS Deventer is dé plek daarvoor. Wat lijkt jou leuk om te doen?

Deventer Maatjes

Maatjes zijn betrokken vrijwilligers die helpen de samenleving leefbaar te maken voor iedereen. Zij geven waar nodig een duwtje in de rug, bieden een luisterend oor en hebben vooral veel plezier in het contact samen.