Activeer jouw organisatie!

Beste relatie,


Vandaag is het zover! De Vrijwilligerscentrale Deventer gaat verder onder de naam Deventer Doet. Wie wil veranderen moet durven innoveren. En dat gaan we ook doen, met een nieuwe visie, nieuwe aanpak én een nieuwe website. De nieuwe website wordt een mooiere etalage voor het vrijwilligerswerk. Het doel: meer mensen te enthousiasmeren om iets voor Deventer te doen.


Uiteraard heeft ook de nieuwe website een geïntegreerde vacaturebank. Geen zorgen: alle organisatieprofielen en vacatures zijn van de oude website overgezet naar de nieuwe. Dus ook van jouw organisatie. Je hoeft je organisatie alleen te activeren en te personaliseren, zodat je extra herkenbaar bent op onze nieuwe website. Tot 22 december 2020 heb je de tijd om de organisatie gegevens te activeren. Onderneem je geen actie dan wordt de organisatie automatisch uit onze database verwijderd.


In het kort:

• Vanaf nu is www.deventerdoet.nl online.

• Je controleert je organisatie gegevens en drukt op activeren (dit kan tot 22 december 2020).

• Na het controleren kunnen ook nieuwe vacatures worden aangemeld! .

• Heb je ons oude VCD- logo op je website staan? Dan vragen wij om deze link aan te passen naar www.deventerdoet.nl (download hier het logo)


What’s new?

De Deventer Doet website heeft allemaal extra mogelijkheden om jouw organisatie nog beter tot zijn recht te laten komen. Hierbij een kort overzichtje van waar je op moet letten:


1. Foto’s spelen een belangrijke rol bij het profileren van je organisatie richting potentiële vrijwilligers. Zorg er daarom voor dat je snel een logo, omslagfoto en foto’s voor bij je vacatures uploadt. Heeft jouw organisatie geen beeldbank? We helpen je graag. Op deze site vind je namelijk rechtenvrije foto’s die je gratis kunt downloaden en kunt gebruiken. Leer hier hoe je je foto’s kunt toevoegen.


2. Nieuw is dat organisaties beheerd kunnen worden door meerdere gebruikers. Je kunt collega’s uitnodigen om medebeheerder te worden van jouw organisatie. Zo kunnen zij ook vacatures plaatsen en op aanmeldingen reageren. Leer hier hoe je collega’s kunt toevoegen als beheerder.


3. Ook nieuw is dat vrijwilligers lid kunnen worden van je organisatie. Nieuwe vrijwilligers kun je ook zelf als lid toevoegen. Zo bouw je een hechte groep van betrokken vrijwilligers op! Deze kun je vanuit het systeem e-mailen, uitnodigen voor nieuwe vacatures of klussen, of voor een besloten evenement uitnodigen. Leer hier hoe je vrijwilligers kunt toevoegen aan je organisatie.


TIP: de vacatures zijn vanuit de oude website overgezet. Wil je de vacatures er nog beter uit laten zien? Dat kan! Leer hier hoe je dat doet


Voor meer vragen over het gebruik van de site kun je hier de handleiding vinden.


Graag tot ziens op Deventer Doet.nl!

Heb je hulp nodig met de presentatie van jouw organisatie op onze nieuwe website. Uiteraard helpen we daar graag een handje bij. Kun je het antwoord op jouw vraag niet vinden? Of kom je er niet uit? Bel ons dan, onze adviseurs Kariene Bottichio (06 – 21 31 68 83) en Michiel ten Bulte (06 – 11 71 78 13) zitten voor je klaar! Ze zijn bereikbaar op maandag t/m donderdag van 09:00 tot 17:00 uur.


Vriendelijke groeten,Team Deventer Doet