Zin in iets leuks?

Dan zit je hier goed! Bij Deventer Doet vind je een breed scala aan vrijwilligerswerk. Wil je bijvoorbeeld maatje worden? Samen wandelen, iemand de Nederlandse taal leren of je op een andere manier inzetten voor een ander? Dan kan! Ook voor het doen van interessant en uitdagend bestuurswerk zit je hier goed. Of steek je liever je handen uit de mouwen? Aarzel niet langer en neem een kijkje op onze vacaturebank, er staan ruim 240 vacatures op!

Laat jezelf zien!

Je kunt je ook aanmelden voor de vrijwilligerspool. Organisaties kunnen jou dan actief benaderen voor een vacature. In je vrijwilligersprofiel geef je aan voor welke doelen/activiteiten je benaderd wil worden. Nieuwe vrijwilligers krijgen deze vraag automatisch bij het aanmaken van een account.

Maatje worden?

Dat kan op heel veel manieren, thuis en buitenshuis: zoals samen een spelletje spelen, een autoritje maken, fietsen, naar de markt of een wandeling maken.  Heb jij één uurtje per week de tijd om met iemand op pad te gaan of thuis af te spreken? Neem dan eens een kijkje in de vacaturebank voor maatjes.

Kom langs!

Wil je langskomen voor een goed gesprek over vrijwilligerswerk? Dat kan! Op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 10.00 en 14.00 uur kun je binnen lopen en in gesprek gaan met een van onze mensen. Milie of Kariene helpt je graag verder met het zoeken naar passend vrijwilligerswerk. We zien je graag aan de Kleine Overstraat 75!

Wij nemen contact met je op!

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk, maar weet je niet precies hoe en wat? Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.