Kennis

Je bent nooit te oud om te leren

Welke workshops zijn er voor besturen van vrijwilligersorganisaties? Waar vind ik informatie over wet- en regelgeving? Waar moet je aan denken bij het besturen van een vrijwilligersorganisatie? En hoe vind ik nieuwe vrijwilligers?

Deventer Doet helpt je graag met persoonlijk advies, workshops of informatie. Neem contact met ons op als je vragen hebt, vind de antwoorden in ons online kenniscentrum of volg een van onze workshops.


Workshops

Doe je vrijwilligerswerk in Deventer? Dan kun je gratis gebruik maken van het workshopaanbod van Deventer Doet. Er worden verschillende eenmalige workshops, trainingen of inspiratiesessies georganiseerd door het Vrijwilligerscollege en Bestuurderscentraal.

Netwerk van besturen

BestuurdersCentraal Deventer is een netwerk van bestuurders van vrijwilligersorganisaties, ondernemers, overheid en onderwijs uit Deventer. Zij kunnen zich aanmelden op het besloten digitale platform voor bestuurders. Hier deelt het netwerk vraag en aanbod met elkaar. Neem contact met ons op voor de registratielink.

Kenniscentrum

In het kenniscentrum vind je informatie over het werken met vrijwilligers. Er is een toolkit met o.a. voorbeelden van vrijwilligerscontracten, vrijwilligersbeleid en nog veel meer.

Advies en coaching

BestuurdersCentraal helpt besturen op weg d.m.v. coaching en expertise. Onze bestuurscoaches en experts bieden gratis advies en ondersteuning. Ook kunnen we onze junior-bestuursadviseurs van Saxion inzetten. Zij delen hun kennis graag.

Workshop aanbod:

  1. Deventer Doet aanbod
  2. Jun2
  3. Sep13