Lorem ipsum

Werken met Vrijwilligers

Deventer Doet biedt jouw organisatie of initiatief de mogelijkheid om kosteloos vrijwilligersvacatures onder de aandacht te brengen. Maak een account aan en beheer van daaruit al je vacatures en aanmeldingen.


Daarnaast biedt Deventer Doet jouw organisatie kennis en advies, om het werken met vrijwilligers zo gemakkelijk mogelijk te maken. Op deze pagina vind je ons aanbod.


In een aantal korte filmpjes geven we o.a. uitleg geven over het aanmaken van een organisatie, een vacature maken en hoe je mensen aan je organisatie kunt koppelen.

Ga in drie stappen op zoek naar jouw Vrijwilliger

.

Registreer jouw organisatie

Maak gemakkelijk een account aan op deze website

Plaats een vacature

Dit kan direct nadat je organisatie is goedgekeurd en geactiveerd.

Vrijwilligerspool

Bekijk hier de mensen die zich hebben aangemeld voor de vrijwilligerspool

Ons Aanbod

Vrijwilligersreis in 6 B's

In de vrijwilligersreis draait alles om de ideale match tussen organisaties en vrijwilligers. Aan de hand van de 6 B's nemen we jouw organisatie mee op reis. We begeleiden jouw organisatie stap voor stap bij het vormgeven van een passend vrijwilligersbeleid.

Ondersteuning & Advies

Deventer Doet biedt verschillende vormen van ondersteuning en advies. Van een eenvoudige vraag tot een complex verandertraject, onze Adviseur Maatschappelijke Organisaties, Experts en Bestuursadviseurs staan voor je klaar.

Kenniscentrum

Ontdek in ons kenniscentrum actuele informatie over vrijwilligerswerk. Gecategoriseerd per onderwerp, van Wet & Regelgeving tot Financiën en van Werving tot Communicatie & PR. Mis je iets of wil je iets toevoegen? Laat het ons weten, samen houden we het kenniscentrum actueel.

Workshops & Trainingen

Bij Deventer Doet krijg je de kans om je kennis en vaardigheden te vergroten via workshops en trainingen. Hier doe je niet alleen waardevolle leerervaringen op, maar deel je ook best practices met andere vrijwilligersorganisaties. Samen streven we naar groei en verbetering. 

Deventer Doet Pas

Dé Deventer Doet pas is een volwaardige cadeau-, waarderings- en betaalkaart in Deventer en een mooie manier om je vrijwilliger te belonen. Lees hier hoe je de Pas kunt inzetten.

BestuurdersCentraal

BestuurdersCentraal Deventer is een netwerk van bestuurders, ondernemers en het onderwijs uit de gemeente Deventer. Samen met onze Adviseur Maatschappelijke Organisaties staan ze voor je klaar!

Irene Jansens
Irene Jansens[email protected]Adviseur Maatschappelijke Organisaties