Lorem ipsum

Wat kan Deventer Doet voor jouw organisatie betekenen?

Deventer Doet biedt jouw organisatie of initiatief de gratis mogelijkheid om jouw organisatie en vrijwilligersvacatures onder de aandacht te brengen. Maak een account aan en beheer van daaruit al je vacatures, aanmeldingen en zelfs je hele vrijwilligersbestand.


Lees hieronder wat je allemaal kunt met jouw organisatiepagina.

Lorem ipsum
Aan de slag met jouw organisatie

Schrijf jouw organisatie in!

we helpen je zoeken naar vrijwilligers en denken mee...

Vertel je verhaal, vind nieuwe helpende handen en blijf in contact met je vrijwilligers en volgers. Je kunt direct aan de slag: vacatures plaatsen en trainingen volgen. Je kunt ook je eigen evenementen, trainingen en workshops plaatsen.


Deventenaren die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk kijken dagelijks op onze website. Zorg dat jouw organisatie gevonden wordt.


Zoeken naar de juiste vrijwilliger?

Ook kun je een kijkje nemen in de vrijwilligerspool. Klik hier voor een uitleg hoe de vrijwilligerspool werkt

Training en advies

Deventer Doet heeft meer dan 30 jaar ervaring in vrijwilligerswerk. Deze kennis en ervaring delen we graag. Want hoe werk je met vrijwilligers? Hoe regel je de communicatie? Hoe zorg je dat je eigen kennis en die van de vrijwilligers op peil blijft? Wij helpen je graag!

Kennis

Deventer Doet voor jouw organisatie

Plaats je vacature

Plaats je vacature

Op zoek naar vrijwilligers? Dagelijks zoeken potentiële vrijwilligers naar vacatures op Deventerdoet.nl

In the spotlight

In the spotlight

Wil je jouw organisatie en vacatures meer onder de aandacht brengen? Deventer Doet helpt je hier graag bij. Bijvoorbeeld via Facebook, de raamvacatures en onze rubriek in de DeventerNieuws.

Advies op maat

Advies op maat

Zoek je iemand die met je meedenkt en ervaring kan delen? De experts van BestuurdersCentraal helpen je graag verder. Of het nu gaat om organisatie, wet- en regelgeving, financien of communicatie.

BestuurdersCentraal

BestuurdersCentraal

Gratis advies door deskundige bestuurscoaches, workshops en trainingen door experts, een frisse blik op je organisatie door studenten van Saxion en bijeenkomsten waarin besturen ervaringen en good practises met elkaar delen. Dat is wat BestuurdersCentraal kan bieden!