It’s a deal op Beursvloer Deventer: 70 matches met waarde van € 46.000!

Op 15 mei opende wethouder Jaimi van Essen de 12e editie van de Beursvloer Deventer. Organiserende partijen Deventer Doet, Raster en MKB Deventer kijken terug op een geslaagd evenement met veel succesvolle matches tussen de ongeveer vijftig deelnemende maatschappelijke organisaties en bedrijven.


Dat het succes en belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen onverminderd belangrijk is, werd bewezen met maar liefst 70 matches met een waarde van in totaal bijna € 46.000!

In de sfeervolle school voor persoonlijk VO (voormalige Heilige Hartkerk aan de Zwolseweg) werden bijna 3 matches per maatschappelijke organisatie gerealiseerd. Zij waren dan ook zeer enthousiast over het diverse aanbod van de bedrijven op het gebied van goederen, praktische klussen en kennis/advies.

 

Heidy Weisbeek van speeltuinvereniging Zandweerd was blij met de opslag voor en hergebruik van hout die ze aangeboden kreeg: ‘Wij zochten ruimte voor houtopslag ten behoeve van ons huttenbouwweekend, daarnaast zochten we naar een bedrijf dat ons kon helpen met het hergebruik van hout voor een nieuwe activiteit. Technische groothandel Wildkamp wilde dat voor ons doen, daar zijn we uiteraard superblij mee’.


Carinova en Scouting Westenenk worden dit najaar bezocht door portrettekenaar Gustave Noëll die bewoners van een zorginstelling en padvinders uit een scoutinggroep gaat tekenen.


De SNS Bank stelde een flink aantal tweedehands laptops beschikbaar voor maatschappelijke organisaties. De prijs voor de meeste matches, een fraai gesigneerd GAE-shirt, ging naar Stamacon kantoormeubilair. Zij maakten veel organisaties gelukkig met een nieuwe printer, bureaus en/of stoelen.


En dit is nog maar een greep uit de vele mooie deals die gesloten zijn en in de komende tijd uitgevoerd gaan worden door de betrokken partijen. Wij houden u op de hoogte!