Post | juni 2022 | Nieuwsbrief | 1 min lezen

Gratis workshops!

In het tweede deel van 2022 geeft Deventer Doet een aantal interessante workshops waar vrijwilligers, besturen en vrijwilligers coördinatoren gratis aan deel kunnen nemen.


Hieronder vind je het eerste aanbod, meer workshops zullen op de website toe worden gevoegd. Klik op een workshop voor meer informatie en om je aan te melden.


13 september: In Veilige Handen

Unieke kans! Deventer Doet biedt een training aan om te worden opgeleid tot vertrouwenscontactpersoon, verzorgd door Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze training kan ook gebruikt worden als bijscholing.


22 september: Vinden en Binden van vrijwilligers

Voor veel organisaties een bekend probleem, nieuwe vrijwilligers: waar vind je ze en hoe zorg je dat ze bij jouw organisatie actief willen worden. Hou houd je vrijwilligerswerk aantrekkelijk en vooral leuk?


29 september: Schuilt er een bestuurder in jou?

Heb je ooit overwogen of ben je misschien al eens gevraagd om plaats te nemen in het bestuur van een vrijwilligersorganisatie? En wil je ontdekken of deze “carrière stap” iets voor jou is?


4 Oktober: Begeleiden van vrijwilligers

Deze workshop kan bijdragen aan je eigen ontwikkeling en stijl als begeleider van vrijwilligers of als vrijwilligerscoördinator.

Deel blogpost