Post | mei 2024 | Nieuwsbrief | 1 min lezen

Succesvolle Beursvloer Deventer: 70 matches t.w.v. ruim € 45.000

Op 15 mei vond de 12e editie van de Beursvloer Deventer plaats. De Beursvloer Deventer is een lokaal maatschappelijk betrokken evenement waarin bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar ontmoeten en samenwerken met gesloten beurs. Organiserende partijen Deventer Doet, Raster en MKB Deventer, evenals de gemeente Deventer, kijken terug op een geslaagd evenement. Zo waren er maar liefst 70 matches tussen de ongeveer 50 deelnemende maatschappelijke organisaties en bedrijven. Uiteindelijk waren er ongeveer drie matches per maatschappelijke organisatie.


‘Dit bewijst dat het succes en belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen onverminderd belangrijk is’, aldus Wietse de Boer, directeur van Deventer Doet. ‘De maatschappelijke organisaties waren zeer enthousiast over het aanbod van bedrijven op het gebied van goederen, praktische klussen en kennis/advies. Allemaal met gesloten portemonnee, maar met een gezamenlijke waarde van ruim € 45.825,50. Echt super!’


Zo werd er door een technische groothandel opslag verleend voor hout en begeleiding geboden voor het hergebruik van hout ten behoeve van een nieuwe activiteit van een speeltuinvereniging. Een portrettekenaar gaat portretten schilderen van bewoners van een verpleeginstelling en groepen padvinders. Een aantal deelnemers is geholpen met hun vraag over een aangepaste website of logo. Nog een mooi voorbeeld is een grote bank die tweedehands laptops beschikbaar stelde.


De prijs voor de meeste matches, een fraai gesigneerd GAE-shirt, ging naar Stamacon kantoormeubilair. Zij maakten veel organisaties gelukkig met een nieuwe printer, bureaus en/of stoelen. En dit is nog maar een greep uit de vele mooie deals die gesloten zijn en in de komende tijd uitgevoerd gaan worden door de betrokken partijen.


Deel blogpost