Post | augustus 2023 | Nieuwsbrief | 1 min lezen

Start het nieuwe schooljaar met jongeren!

Gezocht: Bestuursopdrachten via Impacter

Voor de portfolio van de opleidingen Bestuurskunde op het Saxion zoekt Impacter actuele vraagstukken van organisatiebesturen in Deventer.


Ben je onderdeel van het bestuur van een maatschappelijke organisatie in Deventer? Zou je een frisse blik van een student wel kunnen gebruiken bij actuele vraagstukken in de organisatie? Dan komen we graag in contact!


Contact opnemen kan via [email protected] of via 06 20 51 90 80. Wie weet kun je dan binnenkort als eerste versterking krijgen van de nieuwe generatie bestuurders van Deventer. 




Music Moves 2023

Geloof jij in de verbindende kracht van muziek? Jongeren tussen de 18 en 27 jaar worden in vijf weken tijd opgeleid om een muziek event te organiseren. Bijvoorbeeld door beats te produceren met jongeren met een beperking. Een karaoke te organiseren in de daklozenopvang. Salsa dansen met ouderen. De events vinden plaats in de middag van dinsdag 7 november op verschillende locaties in Deventer.


Klink dit als muziek in de oren? En ziet jouw organisatie mogelijkheden voor tof muziek event? We hebben nog ruimte voor enkele organisatie om zich aan te sluiten. Laat het ons weten, stuur een mail naar [email protected]



MAS EXPO

Dit jaar organiseert Deventer Doet op vrijdag 3 november weer een MAS Expo. Ruim 500 leerlingen van het ETH Het Stormink en De Boerhaave kunnen in november kennis maken met diverse maatschappelijke organisaties en een Mas stage regelen voor het komend jaar.


Net als vorig jaar kunnen we gebruik maken van een hele toffe locatie namelijk Het Burgerweeshuis! De tijden van de Mas Expo zijn van 9.00 uur tot 12.00 uur en we sluiten af met een gezamenlijke lunch.


Wil jij als Maatschappelijke organisatie deelnemen aan de Mas Expo? Neem dan contact op met Melvin Dijkema: [email protected] Ook als je meer informatie wil ontvangen over het werken met jongeren neem gerust contact op met Melvin.

Deel blogpost
Gerelateerde blogposts

Wil jouw organisatie een vlog?

| Nieuwsbrief
Hallo!

Mijn naam is Renate Bouwmeester
Lees meer

Vrijwilligers gezocht: MAART VACATURE TOP 5

| Nieuwsbrief
Zin in iets leuks?
In Deventer kun je heel veel leuke dingen doen. Eén daarvan is vrijwilligerswerk! Op de ...
Lees meer

Wees er snel bij! Beursvloer Deventer 2024

| Nieuwsbrief
Wees er snel bij! De laatste 8 maatschappelijke organisaties kunnen zich nu opgeven voor de Beursvloer 2024 ...
Lees meer